trol andante peludo

Páginas: 5 (1044 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2014
INSEGURETAT EN LAS REDES
INFORMÀTIQUES

Nom: Tina Coca Miguel
Fecha: 19/09/2014
INSEGURIDAD DE LAS REDESHISTORIADes de la massificació en l'ús de les computadores, el major auge va començar fa més de dues dècades, juntament amb l'arribada d'un PC a cada llar i fins i tot de la invasió dels cibercafes, els virus informàtics han tingut via lliure a l'accés de les màquines, i en molts casoshan arribat a destruir per complet grans sistemes de servidors.
És indubtable que l'amenaça dels virus es va propagar d'una manera espectacular a partir de la gran massificació de les computadores com així també d'Internet, ja que a través d'aquest mitjà són molts els que utilitzen el lliure accés per introduir codi maliciós en els equips , davant la innocència dels usuaris que naveguen per laxarxa o descarregar contingut de llocs web i clients p2p.
És important esmentar que un virus informàtic no és altra cosa que un programari nociu que ha estat dissenyat perquè sigui capaç d'auto executar-se i replicar-se. Si bé es considera que ja des de la dècada dels seixanta hi ha la presència de malware, la veritat és que el terme "virus informàtic" va ser encunyat l'any 1983 per Fred Cohen.En la història de la informàtica, al llarg dels anys han sorgit una immensa quantitat de virus, que seria impossible intentar llistar a tots, però alguns d'ells es van destacar de la resta, aconseguint una important repercussió i fama, radicada en general en la capacitat destructiva del malware.
En aquest informe especial farem un repàs pels virus informàtics més famosos de la història, que enmoltes ocasions han produït estralls no només en ordinadors personals, sinó també en granges de servidors que van patir la pèrdua de la seva informació, provocant trastorns a nivell mundial.
Creeper va ser el primer virus que incloïa les característiques típiques d'un veritable malware.
Creeper va ser creat per Bob Thomas l'any 1971, i va ser especialment escrit per atacar el sistema operatiuTenex.

1
DEFINICIÓA seguretat informàtica o seguretat de tecnologies de la informació és l'àrea de la informàtica que s'enfoca en la protecció de la infraestructura computacional i tot el relacionat amb aquesta i, especialment, la informació continguda o circulant. Per a això existeixen una sèrie d'estàndards, protocols, mètodes, regles, eines i lleis concebudes per minimitzar els possiblesriscos a la infraestructura oa la informació. La seguretat informàtica comprèn programari (bases de dades, metadades, arxius), maquinari i tot el que l'organització valori (actiu) i signifiqui un risc si aquesta informació confidencial arriba a mans d'altres persones, convertint-se, per exemple, en informació privilegiada.
OBJECTIULa seguretat informàtica està concebuda per protegir els actiusinformàtics, entre els quals es troben els següents:
La infraestructura computacional: És una part fonamental per a l'emmagatzematge i gestió de la informació, així com per al funcionament mateix de l'organització. La funció de la seguretat informàtica en aquesta àrea és vetllar que els equips funcionin adequadament i anticipar-se en cas de falles, robatoris, incendis, boicot, desastres naturals,falles en el subministrament elèctric i qualsevol altre factor que atempti contra la infraestructura informàtica.
Els usuaris: Són les persones que utilitzen l'estructura tecnològica, zona de comunicacions i que gestionen la informació. Ha de protegir el sistema en general perquè l'ús per part d'ells no pugui posar en dubte la seguretat de la informació i tampoc que la informació que manegen oemmagatzemen sigui vulnerable.
La informació: és el principal actiu. Utilitza i resideix en la infraestructura computacional i és utilitzada pels usuaris.
AMENACESNo només les amenaces que sorgeixen de la programació i el funcionament d'un dispositiu d'emmagatzematge, transmissió o procés han de ser considerades, també hi ha altres circumstàncies que s'han de tenir en compte i fins i tot «no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TROL
  • los andantes
  • trolo
  • trol
  • la troleada
  • Trol
  • trola
  • trol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS