Tu sabe

Páginas: 3 (560 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2013
La venedora de roses:
Fixta tècnica:
Direcció: Víctor Gaviria
Guió: Víctor Gaviria
Producció: Producciones Filmamento
Duració: 110 minutos
País: Colombia
Any de producció: 1998
Repartiment:Leidy Tabares (Mónica) , Marta Correa (Judy), Mileider Gil (Andrea), Diana Murillo (Cachetona), Liliana Giraldo (Claudia), Alex Bedoya (Milton), Giovanni Quiroz (El Zarco)
Sinopsi:

La història vad’una noia que es diu Mónica. Té només 13 anys pero ja es com si visqués al carrer.. Es dedica a traficar amb droga i drogar-se, i posa el seu orgull devant de tot. Com sempre, la nit de nadal lapassa venent roses per poder guanyar diners i així comprar-se alguna peça de roba nova.. Però no tot serà tan feliç com sembla.. Es trobarà sola, en la pobresa i la única cosa que li quedará serán lesdrogues.

Objectius de la pèl·licula:
Els objectius principals d’aquesta pel·lícula pretenen mostrar les situacions dels països en pitjor estat, però més concretament dels nens i nenes que viuen alcarrer, dels molts nens que han acabat orfes i tot i així al carrer, per totes les situació en les que la vida els ha posat, i les conseqüències en les que automàticament s’hi veuen.
Elements perdesenvolupar i debatre:

1. Quines situacions ens ajuden a entendre la causa per les quals alguns nens i nenes abandonen les seves cases i van a viure al carrer? Com tenen a veure amb la pobresa? Iamb la desestructuració familiar?

Molts nens no són acceptats a les seves cases, es troben amb problemes familiar o de drogues i els pares no els accepten o es veuen obligats a abandonar-los, osimplement moren i es troben perduts. Això relaciona directament amb la situació econòmica en la que es trobaran futurament, es a dir, sense treball, sense casa, sense família, i obligats a deixar enrerela seva infància o adolescència, i obligats a exposar-se a molts més riscos sense l’ajuda des de els seus pares.

2. Quina importáncia creus que tenen la falta de respecte i el reconeixement?...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • saber o no saber
  • ¿Por qué sabemos que sabemos?
  • el que sabe sabe
  • El que sabe sabe
  • el que sabe sabe
  • Ya sabe
  • Sabe
  • Sabe

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS