tujdg

Páginas: 2 (299 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015
Seleccionar Dades:
Quan seleccionem les dades d’un gràfic i ens equivoquem o volem modificar les dades hem de fer click dret sobre el gràfic i surten les dades que hemseleccionat i les podem “Editar”.








Gràfics:















Per cambiar les dades del eix inversament s’ha d’anar a format i activar “Valores en ordeninverso”.

Per cambiar la llegenda a un altre lloc la seleccionem i ens donarà l’opció de posar-la a baix, a dalt, a l’esquerra o a la detra.

Per posar les etiquetes dedades (primer les hem d’activar) en percentatge o modificar els seus decimals tan sols hem d’anar al seu format (Número o opcions d’etiqueta i modificar-ho.
Per tal de cambiar omodificar les dades dels eixos (intervals, unitat máxima i mínima) en un gràfic Disepersión X Y hem d’anar al eix que volem canviar i lo primer que surt l’hem de posar en “fija”i no en “automática” i posem els valors que volem que modifiquin l’eix.

Per eliminar les línies de la quadrícula hem d’anar a presentación a la pestanya que posa “Lineas dequadrícula” i desactivar-les.

Podem alinear les dades de l’eix modificar-les per que estiguin en vertical o més inclinades anant a “Dar formato de eje” i després“Alineación”.












També es pot modificar la marca de graduació principal o secundaria de l’eix en “Dar formato de eje”, “Opciones de eje”.




En un gràfic lineal ode dispersió es pot modificar si volem marcats o no i posar-li el color de volem anant a la línea i fem click dret, Format, Opciones de marcadores.

Per posar un títol en elgràfic o en els eixos hem d’anar a Presentación, “Título del gràfico” o “Rótulos de eje” variant on volem posar el títol i dins tenim diverses opcions del format.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS