tyfuytydjg

Páginas: 3 (527 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014
ANÀLISI DELS CRÈDITS DE FUNNY GAMES:

- DIRECTOR: Michael Hameke
- TÍTOL: Funny games
- ANÀLISI DESCRIPTIU:
A la primera imatge surt una camioneta amb una barca lligada al darrere que va per lacarretera, se sent música d'òpera durant molta estona, se sent, també la veu d'un home i la d'una dona parlant estan jugant a endevinar qui canta la cançó del CD.
Es veu la dona, rosa amb el cabellrecollit i un vestit beix de flors. També es veu el home que va amb una camisa i una corbata, es una mica calb. Al darrere es veu un nen petit, d'uns onze anys, té el cabell curt i porta unasamarreta de ratlles blaves i blanques.
El pare va a canviar de CD però la mare li toca la ma, i es aquí on hi ha un “joc de mans”, mentrestant el nen els va mirant com vulguen dir: -que passa aquí ?.
Esllavors quan el CD comença a sonar, es una musica molt heavy, t'espanta perquè tu no t'imagines aquest tipus de musica tant forta.
I de cop surten les lletres amb vermell i molt grans.

ANÀLISI DEL'ESCENA DE LA MORT DEL NEN:
Els segrestadors fan despullar a la mare, però ella no vol que el fill ho vegi i llavors el segrestador agafa una bossa i li posa al cap, ell com que te molta por es facaca a sobre, i quan la mare ha acabat de despullar-se el segrestador li diu al seu company que el vagi a canviar, els pares es tiren sobre el segrestador, i el nen s'escapa corrents com pot, puja capa dalt i baixa per la part del darrere de la casa, per unes fustes que hi han, travessa el jardí per anar a casa dels veïns, però per anar-hi ha de travessar un llac que hi ha, passa pel costat inomes es mulla els pantalons, al arribar a casa dels veïns veu que la dona també està morta. Es treu els pantalons, les sabates, i els mitjons, perquè veu que esta deixant rastre.
Veu una escopeta, laagafa i s'amaga, quan arriba el segrestador posa musica, la mateixa cançó que sonava als crèdits, el nen surt per la porta i el dispara, però no hi han bales.
Quan ja estan a casa els lliguen a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS