tytyty

Páginas: 5 (1228 palabras) Publicado: 24 de enero de 2015
EL FUTBOL MOU EL MÓN








EL FÚTBOL MOU EL MÓN
Primer de tot he fet una petita introducció sobre el terme ``el futbol mou el mon´´, després la meva investigació sobre aquest tema i on he volgut trobar informació ha sigut en: les diferents marquesamb més, la quantitat de diners que guanyen segons el equip on juguin,
1. Introducció
El futbol mou masses perquè té una facilitatenorme a l'hora de practicarlo. Per exemple, qui no s'ha reunit mai amb uns amics, una pilota i 4 pedres ja format un camp de futbol o un petit estadi? Qui no ha pintat una portal en una paret i ha imaginat marcar gols com els seus ídols? o qui no ha jugat el futbol amb 4 anys? Tot això queda en la ment dels petits que passen a adolescents on juguen en un equip i de més quan no poden estar darrere dela pilota, ho veuen per la TV. A més de ser un esport on tothom pot practicar-lo, també és una forma d'identificar-te amb un grup o equip pel qual simpatitzes amb amics.

El futbol és un esport, més que un esport, és evident, que mou masses, països sencers, que desperta sentiments forts tant real com imaginari. El futbol fomenta la pertinença a un grup, la unió, fomenta la passió, i la passió devegades és incontrolable. Aquesta passió, aquest sentiment primari que posseeix aquest esport més que cap altre, és el que el fa diferent, i rendible com cap. Aquesta passió porta aficionats que en temps de crisi es priven de necessitats bàsiques, però no del futbol, perquè és "bàsic"; Molts d'ells consideren el futbol com la seva religió són "feligresos" que van cada diumenge a seu estadi perveure jugar a seu equip. Tot això sense nomenar per descomptat als mitjans de comunicació que posen als futbolistes com déus i vine un exemple a seguir, les conseqüències són les audiències multimilionàries, contractes publicitaris milionaris ...
Aquesta passió mou diners, molts diners, i hi ha tota una indústria que es nodreix i viu d'ella. Referent a aquesta "religió" el futbol comporta adespeses desorbitats de diners per sobre fins i tot de les possibilitats d'un aficionat normal; aquesta passió provoca de manera indirecta que joves esportistes es converteixin en ídols, déus terrenals, aquesta passió incontrolable.
Per això, de vegades, resulta tan difícil i complicat atacar al futbol, o part d'ell, o part del que genera.

El futbol en molts aspectes tendeix a ser intocable,excessivament permissiu en aspectes com el racisme, xenofòbia ... És imperdonable que ningú actuï contra ells i només un organisme federatiu UEFA actua contra la lluita d'aquesta xacra. Aquest organisme imposa mesures contundents contra els qui actuen violentament o fereixen el grup ètnic, social i polític dels professionals de l'esport.
Per crear un sentiment de vegades inaudit en les persones seguiràexistint, i no perquè s'acabin amb els insults i amb les ofenses intolerables empitjorarà aquesta modalitat esportiva. Tant de bo algun dia puguem portar els nostres fills i que pugui anar amb la indumentària del seu equip a qualsevol estadi del món i no rebrà ni un retret, amb tot això tindríem un futbol més sa i divertit.
Espero que sigui així.

2. Les marques més importants al fútbol europeuAdidas és el patrocinador líder del futbol a Europa. a França i Alemanya ha estat capaç d'arribar a molts més aficionats que fa 5 anys. Especialment a França, Adidas ha millorat enormement el seu nivell de notorietat com a patrocinador al futbol.
Nike a repetit els bons resultats de 2004 i 2005, però a diferència d'Adidas, ha estat incapaç d'augmentar el seu nivell de notorietat.
Audi impulsala seva estratègia de comunicació en el futbol a través de la descentralització dels acords amb els clubs europeus. La companyia a estat capaç d'assolir el nivell més alt de notorietat en el sector de l'automòbil, fins i tot superant a Ford. Audi també ha arribat al Top 10, degut entre altres factors, a la repercussió mediàtica per la compra d'accions del FC Bayern de Munic.
Bwin ha triomfat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tytyty
  • tytyty
  • tytyty
  • Tytyty
  • tytyty
  • Tytyty
  • Tytyty
  • tytyty

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS