uigygbn

Páginas: 2 (327 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2014
XICLET DE BACTERIA: És un xiclet que conté una bactèria benigne (Lactobacillus anticàries) que ajuda a prevenir la càries. Aquesta bactèria provoca que les bactèries malignesno s'hi puguin adherir a les dents i evitar que les ataquin. A més a més dels xiclets, estan experimentant amb pastes de dents i fluors. Els investigadors han trobat que aquestabactèria ja la podem trobar en iogurts i es veu que a part d'ajudar contra la càries ajuden als intestins i al mal olor corporal.
OLI DE COCO: uns científics irlandesos han comprovatque el oli de coco tractat amb enzims és un oli capaç de prevenir i eliminar la bactèria que provoca la càries. Aquest oli ja l'han començat a tractar per a utilitzar-lo en pastesde dents. A part del oli de coco, també han experimentat amb oli vegetal i l'oli d'oliva, però han descobert que no són tant eficaços com l'oli de coco.
VACUNA: uns científicsbritànics han trobat i han creat una vacuna contra la càries a partir de plantes del tabac modificades genèticament. Aquesta vacuna protegeix de la càries com a mínim durant 4 mesos. Lavacuna conté anticossos que eviten que les bactèries de la càries s'adhereixin a les dents. Els estudis realitzats en un pacient han donat uns resultats magnífics i gràcies a aixòels científics confirmen que la vacuna estarà preparada en pocs anys.
ALGUES: Uns científics britànics van descobrir accidentalment que les algues contenen unes bactèries queprevenen les càries. Els científics estaven investigant unes algues que netegin els cascos dels vaixells i arrel d'això van descobrir que servien per a prevenir la càries.
CONCLUSIÓ:Totes aquestes innovacions s’estan investigant ja que no se sap encara si funcionaran. En el cas dels xiclets de bactèries ja ho han comprovat en varies persones i per ara funciona.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS