Una Mente Maravillosa (2001)

Páginas: 3 (581 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2012
Una mente maravillosa









































Gerard Martínez

1r BATX B



1. Caracterització del personatge. Com es S. Nask abans dela malaltia?

John es el personatge principal de la pel·lícula. Té un gran interès per les matemàtiques i la física. Té un gran quocient intel·lectual, però sofreix d’esquizofrènia, una malaltiaque li fa veure coses, que sol les veu ell, fruit de la seva imaginació. John és una persona molt tancada i molt poc social, no té amics ja que no surt quasi mai de casa, degut a que es passa el dia ambproblemes matemàtics i físics.


2. Quan es comença a manifestar el trastorn?

Durant el començament de la pel·lícula, el protagonista es mostra una persona bastant tancada en ella mateixa i ambels seus problemes matemàtics i químics, tot el dia esta al seu món i no té ulls per res més. Els trastorns es comencen a manifestar com a conseqüència de la seva vida bohèmia i reservada, veientcodis secrets per diaris fins que finalment veu la visió d’un home de la policia secreta, dient-li que aquests codis son importants i els ha de desxifrar.


3. Caracterització de l’esquizofrènia.L’esquizofrènia és un trastorn fonamental de la personalitat, una distorsió del pensament. Els que la pateixen, normalment tenen el sentiment de estar controlats per forces entranyes, posseeixen ideesdelirants que poden ser fora de lo normals i acostumen a tenir autisme, que els condueix l’aïllament. L’edat d’inici en els homes és entre els 15 i els 25 anys, i en les dones és freqüent entre els25 i 35 anys. No obstant pot apareixer abans o desprès, però és molt poc freqüent que passi abans dels 10 anys o després dels 50. També es diu que pot ser una malaltia hereditària, si un dels paressofreix esquizofrènia el fill te un 12% de possibilitats de desenvolupar aquest trastorn i si els dos pares la pateixen, te una possibilitat de un 39%. En canvi, un fill amb els pares sans, sol té un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • una maravillosa mente
  • una mente maravillosa
  • una mente maravillosa
  • Una Mente Maravillosa
  • UNA MENTE MARAVILLOSA
  • Una Mente Maravillosa
  • una mente maravillosa
  • Resumen Película Una mente maravillosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS