uyjf

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 11 de enero de 2014




















Les Frases que mes m’han agradat són :

“Sortiré d’aquest infern per no tornar-hi mai més “

“I la Marta , reflectida en la ninetad’en Ricky , es va veure per primera vegada tal com era, com el cadàver en que la malaltia l’havia transformat”

“Alguna cosa molt endins d’ella , es va desfermar i es va adonarque fora del seu pou hi havia vida , i que ella tenia ganes de notar l’escalforeta suau del sol damunt la cara , de sentir l’olor de les castanyes torrades , i de veure lesprimeres llums precursores del Nada l .Però sobre tot es va adonar que tenia ganes de tornar a fer un petó a un noi que li agradés “


Resum del llibre:


La novel·la tracta dela Marta , una noia amb anorèxia . Ella narra el començament de la seva malaltia, fins al final . Primerament viu amb la seva família , però el tema de l’anorèxia fa que latraslladin a l’hospital , on coneixerà a altres noies com ella i s’ajudaran per combatre la malaltia. La Marta al començament està molt capficada amb el tema d’aprimar-se , i sensedonar-se’n compte es passa de la ratlla .Poc a poc va perdent les ganes de viure , i al final tot es gira i treu les ganes de tornar a ser com abans i de poder fer vida normal .Opinió personal :

M’ha agradat molt aquest llibre , perquè ara mateix al món hi ha molts casos de anorèxia i bulímia. La gent no sol ser conscient de que ho passen malament, es pensen que es fàcil sortir-se’n , però no es així . Penso que es un tema important , i que es un llibre que ho redacta molt bé . A vegades les obsessions et porten massalluny. Qualificaria aquest llibre amb un 10 , perquè crec que es un llibre que a casi tothom enganxa i que no es fa gens pesat , a part del contingut que ens ensenya.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS