vitalinea

Páginas: 2 (352 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2014

Anunci Vitalinea
Aquest anunci es presenta en format vertical . Ens informa que hi ha un nou iogurt al mercat, ric , sa i amb moltes vitamines . Mostra ingredients tan sans com la fruita i ensplanteja que ajuda a controlar la gana, quedant satisfet després de menjar-lo i fins i tot que té 0 per cent matèria grassa . La fórmula d’aquest desnatat amb proteines , et permet portar unaalimentació nutricionalment adequada per cuidar la teva línea.
La funció estètica està present en els textos ja que els missatges que es mostren són ímplicits “ Si un dia no puedo evitar caer en latentación lo compenso con una cenita ligera y Vitalinea” són missatges molt pensats perquè la gent al veure-ho sàpiga que és un producte sa per cuidar el nostre cos i la nostra salut .
El logotipd'aquest anunci és " Vitalinea " que ens indica que el producte ens dona vitalitat i línia .
La imatge ens mostra els colors lila i blanc i lletres estilitzades com a mostra de la silueta quetindràs si prens el iogurt . A la part de sota de l'anunci , podem veure com destaca el color roig de les maduixes i com donen textura. També hi ha un missatge que diu: “Te ayuda a compensar paracuidar tu línea” i la dreta trobem un certificat que indica que es una formula única i exclusiva , que té 0% de materia grasa , sense sucres i amb més vitamines.
Podem veure dibuixada una forma decos ideal jugant amb el color violeta ,el color del producte . Les fletxes que es mostren al producte i a l’anunci són de color lila i taronja les quals donen a entendre que pendre aquest productecompensa i ens ajuda a cuidar-nos.
Els valors que transmet l’anunci són seguretat, qualitat , estabilitat, felicitat , bellesa i confiança ja que és de la marca Danone.
La dona que presentaaquest tipus de producte sol ser una dona eslbelta, alta, prima i guapa, en aquest cas es Paz Vega.
Crec que aquest anunci va dirigit especialment a les dones de mitjana edat que es volen cuidar....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS