wachuspins

Páginas: 5 (1122 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2014
Maximilian Carver va decidir arreglar les dues bicicletes que es va trobar al soterrani de la casa. Max va decidir provar la bicicleta. Al final, va acabar al far del port on allí va conèixer a unnoi. Roland tenia entre setze i disset anys d'edat. Els seus pares van morir, i ell es va quedar amb un enginyer a qui els seus pares li van salvar la vida portant a l'hospital. Roland li va proposaraMax a fer-li de guia turístic pel poble. Al final del dia ja havien recorregut tot el poble i va començar a conèixer els habitants.
L'endemà, havien quedat per anar a bussejar al vaixell enfonsat.Un cop tornant a casa, va començar a ploure. Quan Max va arribar a casa per fi, estava sol, així que va decidir llegir el llibre sobre Copèrnic que el seu pare li va regalar.
A l'hora desopar,Maximilam va dir a la família que per fi havia trobat un nou local per posar de nou en funcionament el seu ofici de rellotger. Max va aprofitar per comunicar a la família que l'endemà aniria a bussejaramb el seu nou amic Ronald. En dir això, va veure la cara trista de la seva germana Alicia, i va decidir convidar-la a venir. Ella va dir que sí, i Max va poder veure per primera vegada, un somriure alacara. En acabar el sopar, tota la família va decidir mirar una de les pel · lícules que havien trobat al soterrani. Les primeres imatges mostrava un lloc semblant a un bosc, però Max reconèixer deseguida que es tractava del cementeri d'estàtues. En acabar les pel · lícules tot la família es va anar al llit, menys Max que es va quedar a desar tot. Mentre ho feia, notava com el gat li desafiavaamb lamirada. Al final va marxar i Max va pujar a la seva habitació a dormir.
L'endemà, Max Alícia i Ronald van agafar les bicicletes i van posar rumb cap a la platja on es trobava el vaixell i lacaseta de Roland, una antiga casa de pescadors.
Primer van començar a bussejar Max i Roland. Quan Max estava submergit, va poder veure al vaixell enfonsat, el Orpheus, una bandera amb el símbol de...[continua]Maximilian Carver va decidir arreglar les dues bicicletes que es va trobar al soterrani de la casa. Max va decidir provar la bicicleta. Al final, va acabar al far del port on allí va conèixer a unnoi. Roland tenia entre setze i disset anys d'edat. Els seus pares van morir, i ell es va quedar amb un enginyer a qui els seus pares li van salvar la vida portant a l'hospital. Roland li vaproposar aMax a fer-li de guia turístic pel poble. Al final del dia ja havien recorregut tot el poble i va començar a conèixer els habitants.
L'endemà, havien quedat per anar a bussejar al vaixell enfonsat.Un cop tornant a casa, va començar a ploure. Quan Max va arribar a casa per fi, estava sol, així que va decidir llegir el llibre sobre Copèrnic que el seu pare li va regalar.
A l'hora desopar,Maximilam va dir a la família que per fi havia trobat un nou local per posar de nou en funcionament el seu ofici de rellotger. Max va aprofitar per comunicar a la família que l'endemà aniria a bussejaramb el seu nou amic Ronald. En dir això, va veure la cara trista de la seva germana Alicia, i va decidir convidar-la a venir. Ella va dir que sí, i Max va poder veure per primera vegada, un somriure alacara. En acabar el sopar, tota la família va decidir mirar una de les pel · lícules que havien trobat al soterrani. Les primeres imatges mostrava un lloc semblant a un bosc, però Max reconèixer deseguida que es tractava del cementeri d'estàtues. En acabar les pel · lícules tot la família es va anar al llit, menys Max que es va quedar a desar tot. Mentre ho feia, notava com el gat li desafiavaambla mirada. Al final va marxar i Max va pujar a la seva habitació a dormir.
L'endemà, Max Alícia i Ronald van agafar les bicicletes i van posar rumb cap a la platja on es trobava el vaixell i lacaseta de Roland, una antiga casa de pescadors.
Primer van començar a bussejar Max i Roland. Quan Max estava submergit, va poder veure al vaixell enfonsat, el Orpheus, una bandera amb el símbol de......
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS