wdefg

Páginas: 3 (540 palabras) Publicado: 4 de octubre de 2014


Índex de continguts
Introducció 3
Idea del Logotip 3
Plànol 3
Resultat dinal 3

Introducció
El professor josep, a la classe ens va fer obrir per la pàgina 178, per explicar-no que queferirem aquest trimestre, tots vam agafar aquella pàgina i ens va començar a explicar ens va dir el material que utilitzarem i ens va dir que tenia m que estar atens a la classe. Ens va ensenyar coms'havia de tallar la fusta per no fer malbé res. I com agafar els materials i tot. El principi ami m'ha semblava molt ffàcil, i divertit. Peró era molt díficil però m' agradat molt.
Idea del porta CDDoncs vam mirar la foto i vam veure el material que teníem que utilitza, el tipus de fusta i les mides de les claus.


Material
80 cm.Llistó quadrat de 20x20 mm de pi.
25 cm.Llistó quadrat de10x10 mm de pi.
12,5x16 cm. Fullola contaplacada de 3 mm.
Cola blanca.
4 Claus 30 mm x 2 mm.
8 Claus de 15 mm x 1 mm.

Eines
Regle metàl·lic.
Escaire.
Lapis.
Serra.
Llima.
Cargol de banc.Trepant de peu.
Broca de 4 mm.
Martell.
Alicates.



Proces de construcció
1r Dia:
Ens van donar un llistó de fusta de uns 80 cm i vam marcar dos trossos de 16,5 cm i dos més de 18 cm. Totseguit el vam posar al cargol de banc , per subjectar-lo,amb la serre el vam talla r.
2n Dia:
Ens van donar claus grans i amb ajuda d'un company i del , martell teníam que clavar, però primer de totvam ficar cola a la fusta i desprès vam clavar les claus picant amb el martell. I ho tenim que clavar a les dues cantonades. I a les dues fustes de 16'5 cm i 18 cm
3r Dia:
Ens van donar grausde quadrat que les teníam que tallar de 2 cm i fer un forat amb l'ajuda de peu de banc,i també ens van donar un tros de 12'5 cm x 16 de fullola.
4t Dia:
Després que ens donessim la fullola, ens vandonar dos tossos petits de fusta de 2 cm que els teníam que enganxar amb cola, a la fullola abaix perquè pugui aguantar. Després d'això vam agafar al grau de quadrat i vam clavar ho a la fullola i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS