Wefsd

Páginas: 3 (606 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2013
Laura:
Teresa
Llibori
Mossèn Joan
Senyora de Torroella

Laura: Es una noia somiadora, que pensa que pot cambiar al seu marit Tomás. Orfe i criada per la seva tia patirà les xafarderies de totComarquinal, especialment de la seva cunyada Teresa. Després de perdre a la filla que havia concebut amb en Tomás acabarà enamorant-se de en Pere, de qui sempre hi havia estat enamorada la seva cunyadaTeresa. Aquesta s'assabenta de la seva relació infidel amb en Pere i comença a torturar psicològicament a la Laura en les Aulines on queda incomunicada a mans de la Teresa. Allà acabarà fent-se unaidea equivoca d'en Pere, que quan arribi al poble se'n adonarà de com es realment, ja que tant ell com l'oncle Llibori volien aprofitar-se de ella, ja que no tenia lloc on quedar-se. Fent front aaquesta situació acaba ficada en un convent.
Teresa:Antagonista principal de l'obra, es envejosa i falsa. Germana d'en Tomás, aquesta dona madura, que mai ha estat amb cap home, te por de ser desplaçadaper la Laura. Teresa ha estat enamorada de Pere des-de que era petita, i cuan se'n assebenta de que la Laura i en Pere tenen una relació infidel, s'emporta a Laura a Aulina on quedará incomunicada pertorturar-la.

MOSSÈN JOAN: es un dels capellans de Comarquinal.
Bon home que estima molt a la Laura i l´ajuda en els pijors moments. Ama l´art i te un museu. Es l´oncle de Pere i quan es donaconter de que aquest està enamorat de la Laura, li prega que ho deixe estar per que la dona de Tomàs es bona gent i no li deu de fer mal.
Es amic i confident de la Laura.

Mossèn Joan: un dels pocspersonatges positius, preveu el perill de la relació entre Pere i Laura i creu en la innocència de la noia quan s'escampen els rumors. Per això li ofereix mediar perquè pugui tornar a casa seva (sensearribar a temps). Manté el contacte amb ella quan està reclosa al convent. Manté un museu malgrat el desdeny dels vilatans

Mossèn Joan:Oncle de en Pere, i amic de la Laura. Es la persona en qui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • wefsd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS