Weqwqw

Páginas: 2 (298 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2012
LICENSVILLKOR FÖR TILLÄGG TILL PROGRAMVARA FRÅN MICROSOFT
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 3.5 SP1 FÖR MICROSOFT WINDOWS OPERATIVSYSTEM
Microsoft Corporation (eller beroende på var du bor, ett av desskoncernbolag) licensierar detta tillägg till dig. Om du innehar licens för Microsoft Windows-operativsystemprogramvara (”programvaran”) får du använda detta tillägg. Du har inte rätt att använda det omdu inte innehar licens för programvaran. Du får använda tillägget med varje behörigen licensierat exemplar av programvaran.
I följande licensvillkor beskrivs ytterligare villkor för användning avtillägget. Dessa villkor och licensvillkoren för programvaran gäller för din användning av tillägget. Om dessa står i konflikt med varandra gäller licensvillkoren för tillägget.
Genom att användatillägget accepterar du villkoren i licensavtalet. Om du inte accepterar dem har du inte rätt att använda tillägget.
Om du uppfyller licensvillkoren har du följande rättigheter.
1. SUPPORTTJÄNSTER FÖRTILLÄGGET. Microsoft tillhandahåller supporttjänster för programvaran enligt beskrivningen på www.support.microsoft.com/common/international.aspx[->0].
2. MICROSOFT .NET BENCHMARK-TESTNING.Programvaran innehåller operativsystemet Windows komponenter för .NET Framework, Windows Communication Foundation, Windows Presentation Foundation och Windows Workflow Foundation (.NET-komponenter). Du fårgenomföra interna benchmark-tester av .NET-komponenterna. Du har rätt att röja resultaten från varje benchmark-test av .NET-komponenterna förutsatt att du uppfyller villkoren påhttp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406[->1].
Oaktat alla andra avtal som du eventuellt har med Microsoft har Microsoft rätt, om du röjer resultaten från benchmark-testerna, att själv röja resultaten avbenchmark-tester Microsoft genomför av dina produkter som konkurrerar med den tillämpliga .NET-komponenten, förutsatt att Microsoft uppfyller samma villkor på http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406[->2]....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS