Wordcabana

Páginas: 4 (917 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2015
1. Introducció
Es va construir entre els anys 1951-1952 ; és el lloc on Le Corbusier preferia passar els estius en els mesos d'agost i setembre. Anteriorment el 1949 , Le Corbusier va conèixer aThomas Rebutato , futur amo de Unité de càmping ( 1957 ) i propietari del bar que es situa a costat de la cabana de vacances des d'on tenia un accés directe .
Es va realitzar en paral · lel al projectede Chandigarh i a la finalització de la construcció de la Unitat d'Habitació de Marsella . Forma part d'un conjunt de construccions agrupades al voltant de lÉtoile de Mer , que consta per algunescabines de càmping.
Le Corbusier solia dir : "Tinc un castell a la Costa Blava que té 3,66 metres per 3,66 metres . La vaig fer per la meva dona i és un lloc extravagant de confort i gentilesa . Estàsituada en Roquebrune , sobre un sender que arriba gairebé al mar. Una porta minúscula , una escala minsa i l'accés a una cabana incrustada sota les vinyes . Només el lloc és grandiós , un golf superb ambpenya-segats abruptes "

2. Concepte
Elevada en una estructura de concret; aquesta cabana es prefabrico a la Ciutat d'Ajaccio (Còrsega). És un dels projectes realitzat completament en fusta. Va serdissenyat basat en el "Modulor", un sistema de mesures directament relacionades amb l'escala humana, inventada per Le Corbusier. Es considera una simplificació del seu pensament i postura sobrel'arquitectura, ja que el "cabanon" ha estat un exercici brillant de modulació en un micro espai, és una cèl · lula que resumeix la idea de la màquina de viure.

3. Espais
És una cabana prefabricada ambmesures en un mòdul de 3.66 x 3.66 mi de 2.66 m d'alçada . Excepte amb un desfasament per complir amb els reglaments de construcció , compta amb un corredor de 0.70 m després de l'accés principal, així comuna porta que confina directament amb el bar L' etoile de mer .
Després de l' accés principal al corredor aquesta rematat amb un armari per als abrics , i immediatament a la dreta es troba...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS