Yeaddsd

Páginas: 3 (515 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2013
Andrea Álvarez, Andrea Ayala, Marcos Campos, Laia Clemente.
CARTA DE COMPROMÍS EDUCATIU:
Les persones sotasignades ................................................................................(nom i cognoms), ................................................................ i ......................................................... (nom i cognoms),................................................................. (pare mare, tutor, tutora) de l’alumne/a ................................................................. reunits a la localitat de................................................, amb data ........................ conscients que l’educació d’infants i joves implica l’acció conjunta de la família i de l’escola, signem aquesta carta de compromís educatiu, la qual comportaels següents:
COMPROMISOS
Per part del centre
1. Facilitar el desenvolupament integral de la personalitat de l’alumne o alumna.
2. Vetllar per els drets de l’alumne o alumna en l’àmbitescolar.
3. Respectar les conviccions religioses, morals i ideològiques de la família i de l’alumne o alumna.
4. Informar la família del projecte educatiu i de les normes d’organització ifuncionament del centre.
5. Adoptar les mesures educatives alternatives per atendre les necessitats específiques de l’alumne o alumna i mantenir-se informada la família.
6. Comunicar la família lesinassistències no justificades de l’alumne o alumna al centre, i qualsevol altra circumstància que sigui rellevant per al se desenvolupament acadèmic i personal.
7. Atendre en un termini raonable lespeticions d’entrevista o de comunicació que formuli la família.
8. Oferir assessorament a la família de criteris i mesures que afavoreixin l’evolució de l’alumne o alumna i del rendiment escolarPer part de la família
1. Respectar i promoure els valors del projecte educatiu del centre i contribuir a la convivència entre tots els membres.
2. Respectar el caràcter propi del centre i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS