yu xian

Páginas: 6 (1269 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2013


Dilluns 1 d’octubre de 2010


Sóc la Yu Xían, una noia xinesa de dotze anys, que viu al camp amb els seus pares i el seu germà de quinze anys i un altre més petit que té tres anys, sempre tinc cura d’ell i sempre treballo ajudant els meus pares en el camp, perquè jo ja no vaig a l’escola, aviat em vendran per casar-me amb un home gran.
Però m’ha passat una cosa que m’ha alegrat el dia;aquest matí quan estava a l’arrossal ha passat un noi xinès d’uns catorze anys molt ben plantat, cabells i ulls negres, un nas molt petit i una boca molt ben dibuixada, molt alt i força prim, els seus pantalons eren molt nous i portava una samarreta de color vermell que li quedava molt bé amb el color de la pell i dels cabells.
De seguida, ens hem mirat i jo a ell, però no ens hem di res perquèjo no puc parlar amb desconeguts i ell, es veu que era molt tímid, però amb la mirada que ens hem fet he quedat molt entusiasmada, contenta, alegre i fins i tot enamorada.

Estic mol neguitosa i espero tornar-lo a veure demà.....










INTRODUCCIÓ:

Tot 3r B farem un viatge de fi de curs i estarem 4 dies a Màlaga i d’allà ens anirem a Caceres que estarem 2 dies i ens entornaremcap a Barcelona un altre cop.
El viatge es farà amb avió que sortirem del aeroport del prat (Barcelona) al aeroport costa del sol (Màlaga), el dia 5 de pesar-lo a Màlaga pel dematí s’agafarà un tren que ens portarà de Màlaga a Caceres.
Quan estem a Màlaga anirem a un hostal que esta en el centra de Màlaga, en allà ens donaran: esmorzar tots els dematins, dinars i sopars, però sempre que siguempuntuals i arribem a l’hora.
Per Màlaga visitarem el museu de Picasso, també anirem a veure un espectacle de Caballeriza Reales, ens passarem per la feria de Màlaga que es una de les festes més importants en l’estiu.
Quan estem a Caceres ens instal•larem en un hotel que esta a mitja hora del centra de Caceres, en allà ens donaran dos dies esmorzar, un dinar i dos sopars, perquè estarem pocdies.
Per Caceres no visitarem molt però farem una excursió amb bicicleta, i també visitarem el museu de Guayasamin de Caceres.









DIA 1
Barcelona – Màlaga.
El primer dia sortirem a las 8 del demeti de Badalona per arribà a l’aeroport del prat a las 9, en allà ens tindrem que espera un rato perquè l’avio no surt fins las 11:15, la durada del viatge es aproximadament de una hora imitja així que quan arribem a Màlaga tindrem que dinar un bocata que ja el tindrem tots preparats.
Desprès de dinar anirem tots a deixar les maletes al hostal, hi ha instal•lar-nos en allà perquè desprès ens anirem amb els professors per el centre de Màlaga i ens deixaran temps lliure per fe el que vulguem per allà fins l’hora de sopar que tenim que anar al hostal, que ens explicaran el quefarem dema.





DIA 2
Màlaga
Un cop instal•lats a Màlaga per el dematí ens aixecarem i anirem a esmorzar, desprès com ens van explicar els professor per la nit anirem a agafar un autobús per anar el Museu Picasso de Màlaga situat al palau dels comtes de Buenavista (Màlaga).
Aquet es un dels museus mes visitats a d’Andalusia perquè nomes hi ha 6 en Espanya. Es va inagurar en el 2003, elfundador d’aquest museu es Pablo Ruiz Picasso.
Desprès de sortir del museu els professors ens donar el dinar i anirem a dinar en un parc que hi ha per allà a prop i ens quedarem en allà tota la tarda amb temps lliure per fe el que vulguem, fins que es faci de nit que anirem al hostal un altre cop amb l’autobús que en allà ens esperen per a sopar.Museu Pablo Ruiz Picasso.

DIA 3
Màlaga
El tercer dia ens aixecarem ven d’hora i esmorzarem, un cop esmorzat ens anirem a la Malagueta la plaça de torus de Màlaga.
Per anar fins allà tenim que agafar el metro i desprès un autobús que ens porti fins la plaça de torus, en allà faran un espectacle de Caballerizas Reales (es un espectacle de cavalls, de com el domador...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • XIANA
  • XIANA
  • YU
  • El yu tu
  • tu yu
  • yu yu
  • YU
  • el yu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS