k pesados

Páginas: 2 (274 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2014
Què són els Edificis Intel·ligents?

Els Edificis Intel·ligents són aquells les instal·lacions i sistemes (de climatització, il·luminació, electricitat, seguretat,telecomunicacions, multimèdia, informàtiques, control d'accés, etc.) Permeten una gestió i control integrada i automatitzada per augmentar l'eficiència energètica, la seguretat, lausabilitat i l'accessibilitat. El concepte d'Edifici Intel·ligent és aplicable per a totes les tipologies d'edificis i tant per a la seva rehabilitació com per a la nova construcció.Aplicacions que té?

Un edifici intel·ligent ofereix la possibilitat de monitorització del Funcionament general de Tot l'edifici. Els ascensors, el Balanç energètic, el reg, laClimatització i il·luminació de les Àrees comunes, la sensorització de variables analògiques com temperatura i Humitat, control i alertes en Funció de parametres determinats, el sistemad'accessos, sistemes de detecció de d 'Incendis, etc. De la mateixa manera, Permet 1 major control d'accessos i el Seguiment continu de qui entri o Hagi entrat a l'edifici. S'HA APLICAT AMB'èxit en edificis restaurats Residencials, d'oficines, hotels, Hospitals, museus, centres comercials, centres de Procés de tats, Geriàtrics, barris tancats i Indústries.

Beneficisd’un edifici intel·ligent?

Per al propietari de l'edifici, que Pot oferir 1 edifici Més atractiu mentre aconsegueix Grans Reduccions en a els costos d'energia i Operació. Per ALS Usuarisde l'edifici, a els quals milloren notablement el SEU confort i Seguretat. Per al personal de Manteniment de l'edifici que, mitjançant la informació emmagatzemada i el posteriorestudi de Tendències, Pot prevenir desperfectes. Per al personal de Seguretat, el qual veu facilitada i complementada la Seva tasca per tal de fertilit-la Molt Més eficient.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lo k sea
  • Lo k Sea
  • k
  • El K Sea
  • lo k sea
  • los k
  • Lo K Sea
  • no se k es

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS