L'Esclavitud

Páginas: 2 (424 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2013
L'ESCLAVIDTUD
- En l'era mitjana
En establir la religió cristiana com a religió oficial en l'Imperi romà i després estendre per Europa i Orient Pròxim millorar les condicions dels esclaus, encaraque no es va aconseguir eliminar l'esclavitud del tot. L'esclavitud va perdre severitat i força passant a convertir-se en la servitud.
Però més tard va arribar l'Islam amb el que tornàvem a retrocedirja que un dels seus principis recolzava l'esclavitud. Encara que els esclaus àrabs treballaven en les tasques domèstiques i eren tractats amb respecte com va dir Mahoma el seu profeta.
- En l'eramoderna
El descobriment d'Amèrica i la seva colonització va ser una de les majors fonts d'esclaus en aquesta època. Ja que en colonitzar els països americans normalment menys desenvolupats elssotmetien i els obligaven ha fer esclaus com passava amb els romans. I el pitjor de tot és que un percentatge bastant alt morien en el viatge per les condicions infrahumanes en què viatjaven.
Àfrica va serun dels països d'on més esclaus es van exportar (Portugal, va ser el primer país europeu que va cobrir la seva demanda de treball amb la importació d'esclaus).
Abolició de l'esclavitud
Dinamarca vaser el primer país europeu que va abolir el comerç d'esclaus el 1792, seguit del Regne Unit el 1807 i dels Estats Units el 1810, Al Congrés de Viena de 1814, el Regne Unit va aconseguir que gairebétots els països europeus signessin una llei que prohibia tot tipus de trànsit d'esclaus. 1842 entre el Regne Unit i els Estats Units es van assegurar que no sortia ni un esclau de les costes africanes.Més països es van anar unint per controlar uns als altres i d'aquesta manera s'asseguraven que no hi havia comerç d'esclaus això va fer que millorés la qualitat de vida dels antics esclaus.
Els esclausfrancesos (que quedaven d'abans de la instauració de la llei que he esmentat abans) van obtenir la llibertat el 1848 i els holandesos en 1863.Y d'aquesta manera es van anar afegint a poc a poc més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'esclavitud
  • L'Esclavitud Al Llarg De La Història

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS