L'antropòleg innocent

Páginas: 3 (699 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2014


RESENYA CRÍTICA:

EL ANTROPÒLEG INNOCENT



















DESCRIPCIÓ DEL LLIBRE

Aquesta edicó del llibre de Nigel, es una edició de butxaca, per tant te unes midesprou reduïdes i el seu pes es reduït, cosa que facilita el seu transport. Pel que fa a la portada, a la part superior hi trobem el nom de l’autor en lletres minúscules i de color taronja, einmediatament baix el nom del llibre amb majúscules i de color negre, tot aço amb un fondo blanc. El títol i el nom del autor només ocupen aproximadament un terç de la portada, mentre que la resta esta ocupadaper una fotografía. En aquest retrat podem distingir clarament el que son dos dones aborígens observant el que pareix un quadre d’una reina. Aquesta portada reflecteix el contrast que existeix entre elmón occidental i el dels poblats indígens de l’África més profunda. A la contraportada i amb un fons de color taronja, tenim una breu introducció sobre el que anem a trobar al llibre, i una xicotetadescripció de l’autor.

RESUM DEL CONTINGUT

El llibre L’antropòleg innocent narra la historia de la primera experiencia de treball de camp que va realiatzar el conegut antropòleg Nigel Barley.Aquest es un considerat antropòleg i professor d’universitat que condicionat un poc per alguns companys i altre poc per la possibilitat de creixer com antropòleg juntament amb el traure algún profit dela experiència, decideix anar a l’Àfrica a realitzar un treball de camp.
Una vegada conseguida una beca que li permitira costejar-se la seua aventura, no li va ser fàcils arribar al poblat del qualpretenia fer el estudi. Era molt complicat aconseguir el documents necessaris per al seu viatge, a més de resultar molt car, així que el protagonista passa per una autèntica odisea només per poderarribar-hi.
Al fi, Nígel arriba al poblat dels dowayos on es molt ben recebut. Allí Nigel pasa un parell d’anys on es donarà conter que els dowayos son un poble prou especial i que el treball allí no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Innocent Guilt
  • Innocent Voices
  • Novel·La La Innocent
  • SOMRIURE INNOCENT
  • Los santos innocentes
  • L'antrop'oleg innocent
  • innocent
  • Diari De Lectura Antropòleg Innocent

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS