W Barcelona

Páginas: 15 (3709 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2012
W BARCELONA

ÍNDEX

Introducció

W Barcelona
Història de l'hotel
Com és? A què és deguda la seva forma?
Situació geogràfica
Funcionament
Es fan meetings al W Barcelona?
Quants empleats té?
Quins famosos s'han allotjat a l'hotel?
Quin és el nombre màxima de persones que es pot allotjar en una nit?
Va haver algun tipus deproblema durant la seva construcció?

Conclusions
Conclusions Miguel
Conclusions Desireé
Conclusions Sebas
Conclusions Victor
Conclusions Mariona

Annex

Bibliografia
Llibres/Revistes
Webs

1.-INTRODUCCIÓ

Algunes característiques desenvolupades durant els segle XX a l'arquitectura moderna són la simplificació de les formes,l'abscència d'ornament i la renúncia conscient a la composició acadèmica clàssica, les quals es poden contemplar a l'Hotel W Barcelona. Aquest hotel conegut popularment com l'Hotel Vela i dissenyat per Ricard Bofill és una de les infraestructures comercials més famoses de la ciutat que segueix aquest model d'arquitectura.

La seva singular estructura, elegància i modernisme són alguns factors que enshan impulsat a escollir aquest edifici com a tema principal del nostre treball. També ens hem volgut centrar en aquest tema perquè ens és totalment desconegut i ens suposa tot un repte estudiar més a fons el món de l'arquitectura moderna. També l'hem escollit perquè ens interessaria investigar el fons comercial i econòmic que tenen infraestructures d'aquest calibre.

Aquest treball constaúnicament d'un sol objectiu, què és conèixer més a fons aquest hotel en particular, encara que aquest objectiu engloba a l'hora una sèrie de dubtes que volem aclarir, com per exemple: quants treballadors té, qui el va dissenyar, a que es deu la seva forma, qui és el seu director, esbrinar perquè és tot de vidre, conèixer el seu funcionament...

Per poder dur a terme aquest treball hem fet servir lasegüent metodologia:
- Hem buscat informació a la web, a diaris i en articles en els quals sortien opinions, notícies i informació sobre el “W Barcelona”
- Hem preparat una sèrie de diapositives per poder realitzar una correcta exposició oral.
- Hem utilitzat el programa Word per poder plasmar tota la informació en paper a través de l'ordinador.

Ens hem informat bastant sobre aquest tema seguintla següent distribució del temps, tenint en compte que només hem disposat de poc més de cinc setmanes per realitzar-lo:
- Les dues primeres setmanes hem preparat la introducció i hem realitzat lectures preparatòries, per informar-nos sobre el tema.
- Les dues següents hem preparat els apartats del seu cos agafant la informació que hem trobat, resumint-la i finalment explicant-la amb les nostresparaules al programa Word.
- Finalment, la resta de temps hem preparat unes diapositives per poder exposar-les als nostres companys/es.

Per poder obtenir tota la informació que hem cercat ens hem hagut de documentar mitjançant els següents mitjans de comunicació:
- Diaris i revistes per mirar algunes entrevistes i articles relacionats amb el tema del nostre treball.
- Internet, mitjançantpàgines web com per exemple la Viquipèdia o el Wikilearning.
- Entrevistes que el nostre grup ha realitzat personalment a treballadors i alguns membres de la directiva de l'hotel.

El treball està distribuït en cinc apartats (introducció, explicació i verificació de la hipòtesis, conclusions, annex i bibliografia), els quals estan dividits en diferents subapartats. A l'annex hem posat algunesentrevistes que no podíem incloure dintre del nostre treball, però que eren sobre el tema i ens han semblat molt interessants.



1.-RICARDO BOFILL

1.1-Biografia

Ricardo Bofill va néixer a Barcelona l’any 1939. Estudià a l’ Escola d’Arquitectura de Barcelona i més tard a l’ Universitat de Ginebra. Al 1963 es va reunir amb un grup d’arquitectes, enginyers, urbanistes, sociòlegs,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Barcelona
  • barcelona
  • barcelona
  • barcelona
  • Barcelona
  • barcelona
  • w
  • barcelona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS