Inkheart

Páginas: 2 (371 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2012
CORAZÓN DE TINTA (Inkheart)Fitxa tècnica
Direcció: Iain Softley. Països: USA i Regne Unit.Any: 2008.Duració: 105 min.Gènere: Aventures, fantasia.Interpretació: Brendan Fraser (Mortimer "Mo"Folchart), Paul Bettany (Dedo Polvoriento), Sienna Guillory (Resa), Helen Mirren (Elinor Loredan), Jim Broadbent (Fenoglio), Andy Serkis (Capricornio), Eliza Hope Bennett (Meggie Folchart), Rafi Gavron(Farid), Jennifer Connelly (Roxanne).Guió: David Lindsay-Abaire; basado en el libro de Cornelia Funke.Producció: Iain Softley, Cornelia Funke y Diana Pokorny.Música: Javier Navarrete.Fotograia: RogerPratt.Montatge: Martin Walsh.Diseny de producción: John Beard.Vestuari: Verity Coulter.Estrena: 23 gener 2009 (USA), 19 juny 2009 (Catalunya).

Sinopsis
Mortimer "Mo" Folchart (Brendan Fraser) i la sevafilla de 12 anys, Meggie (Eliza Hope Bennett), comparteixen la seva passió pels llibres. També comparteixen un do, poden fer aparèixer a la vida real als personatges dels llibres que estan llegint, siels llegeixen en veu alta, però per cada personatge de fantasia que arriba al món real, una persona real desapareix en el món de fantasia. 
En una de les seves visites a una vella llibreria, Moescolta veus que no havia sentit en anys, i reconeix de quin llibre venen, el llibre, que es diu "Coazón de Tinta", està ple d'il·lustracions de castells medievals i estranyes criatures, i Mo ho ha estatbuscant des que Meggie tenia tres anys, quan la seva mare, Resa (Sienna Guillory), va desaparèixer en aquest místic món.
Però el pla de Mo de fer servir el llibre per trobar i rescatar Resa es veuen perill quan Capricorn (Andy Serkis), el dolent de "Cor de Tinta", segresta Meggie i li exigeix que doni vida a altres malvats personatges de ficció .

Opinió personal
La pel·lícula m'ha agradatforça.
Penso que té un argument interessant, que no és complicat i s'entén fàcilment. No m'ha agradat que no expliqués perquè Mo i Meggie tenen el do de poder fer aparèixer personatges dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS