La caputxeta vermella

Páginas: 2 (498 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2011
La programacio d'enguany s'ha desenvolupat tal i com es va plantejar al setembre del 2009. Aquest document es divideix segons els mesos de l'any.

■ PRIMER TRIMESTRE

SETEMBRE
Durant aquestsprimers dies ens vam familiaritzar amb els nens i vam fer grups amb les taules que seurien durant l'estona de menjador. Tambe vam explicar als alumnes les activitats que es durien a terme durant tot elcurs per tal que anessin agafan ganes.

OCTUBRE
Durant aquest mes es van realitzar dues activitats:

Hepthatlon
Conjunt de 7 proves fisiques per alumnes de 3er a 6è. Aquesta competició es varealitzar de forma diferenciada al cicle mitja i al cicle superior. Dilluns, dimarts i dimecres realitzaven les proves els alumnes de 5è i 6è, i dijous i divendres, els de 3er i 4rt.
Ja desde fa quatreanys la competició no té un caràcter individualitzat, sinó de treball en equip. Es formaren grups de 7 nens/es i es repartiren les proves entre ells. Aquell grup que sumà menys punts fou declaratvencedor.

NOVEMBRE
9è campionat de baseball.
La competició es va dividir segons cicles. Es va plantejar una única categoría lliure. Els encontres es disputaren els dilluns, dimarts i dimecres (c.superior) i dijous i divendres (c. mitjà).

DESEMBRE

Repartiment dels paper de la obre “la caputxeta vermella”
Durant aquest mes es van repartir els papers de la obra escollida aquest any. Vam ferun càsting i axí fer mes just el repartiment de papers, a mes els papers principals eren repartits els dos dies de la representació de l'obra.

La caputxeta vermella

Aquest any vam decidir fer unaobra dedicada als mes petits, una obra familiar per tothom, però també que pogués agradar als més grans així que vam escollir una caputxeta vermella versionada actualment, no tan infantil i amb untoc d'humor. Va ser tot un éxit!

Assaig de l'obra “la caputxeta vermella”
Durant aquest mes els alumnes de 5è i 6è van comença a assajar alguns quadres de l'obra i els alumnes de 3er i 4rt van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caputxeta Vermella
  • Caputxeta Vermella
  • La caputxeta verda
  • El Diari Vermell De La Carlota
  • El diari vermell de la carlota
  • Habitació vermella- Henri Matisse
  • El Diari Vermell de la Carlota
  • brusa vermella

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS