Sí señor sí

Páginas: 35 (8638 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015

ÍNDEX
0. LA NOSTRA HIPÒTESI 2
0.1 Motiu de la tria 2
1. EL NOSTRE CERVELL 3
1.1. Zones del cervell 3
1.2. Reaccions instintives 7
1.3. La relació amb els colors 8
2. DE QUÈ DEPÈN EL NOSTRE COMPORTAMENT 10
2.1 Rellevant funció de sabers 10
2.2 Com prenem decisions? 10
2.2.1 El paper de l’organisme 10
2.2.2 El paper de la ment 11
2.2.3 El paper de la societat i la cultura 11
2.3 Lestres parts principals del cervell 12
2.3.1 El cervell rèptil, el sistema límbic i el Neocòrtex 12
2.4 Les neurociències des de la perspectiva del màrketing 12
3. LA PSICOLOGIA I EL MÀRQUETING 14
3.1 La manipulació dels nostres sentits 14
3.1.1 Vista, oïda, temperatura i tacte 14
3.2 La importància del color 16
4. EL PODER DEL COLOR 17
4.1 Característiques del colors 17
4.2 Efectes delscolors 17
4.3 Fets psicològics del color 19
4.4. Pioner de l’us del color al màrketing 21
5. COMPROVEM L’EFECTE DE LES MARQUES 23
5.1 El nostre experiment 23
5.2 Objectiu 23
5.3 Procediment 23
5.4 Resultats i conclusions 23
6. CONSTRUIM L’ANUNCI PERFECTE 26
6.1 La idea 26
6.2 Disseny del producte i la marca 27
6.3 Story board 27
6.4 Rodatge de l’anunci 27
7. CONCLUSIONS 28


1. LANOSTRA HIPÒTESI

Per començar aquest projecte vam decidir formular-nos una pregunta a partir de la qual poguéssim donar una resposta que nosaltres creguéssim certa (la nostra hipòtesi). La qüestió que ens vam fer va ser la següent: “Comprem de manera reflexionada o com a resposta a diferents estímuls que no controlem de forma impulsiva?”. La nostra resposta va ser clara; creiem que hihavia una sèrie de factors que ens conduïen a prendre la segona decisió: comprem de la manera impulsiva.
Per demostrar que la nostra hipòtesi és certa ens informarem sobre com funciona el cervell humà i quins factors són els que l’afecten a l’hora de prendre decisions. També ho posarem en pràctica mitjançant experiments que aprovin la nostra teoria i fins i tot, portar-ho a la pràctica, aixícom ho fan les grans empreses que es dediquen a vendre productes atractius pels consumidors.

0.1 Motiu de la tria
Hem triat aquest tema perquè creiem que l’estètica dels productes en venda o anunciats o de les persones que l’anuncien, est`pa molt present en la nostra societat. Sent això cert, podríem dir que vivim en una societat bastant influenciable i amb poc esperit de reflexionar abans deprendre decisions. És un tema del que podríem treure moltes conclusions, un tema d’actualitat i que, encara que a simple vista no ho sembli, va molt relacionat amb la ciència. Són totes aquestes raons les que ens han impulsat a escollir aquest tema

















1. EL NOSTRE CERVELL
El cervell guia els processos d'aprenentatge i memòria a través del processament de lainformació rebuda mitjançant els òrgans dels sentits. Dels 5 sentits coneguts (ja que tenim alguns més) la visió és la que predomina en quantitat d'estímuls rebuts per a ser processats pel cervell. És per això que la publicitat té com a primer objectiu cridar l'atenció
El cervell rep una gran quantitat d'estímuls, però la veritat és que no té la capacitat d'atendre tot, ni a tots ni amb la mateixaintensitat, per això el cervell selecciona l'estímul al qual ha d'atendre i concentrar-se.
Un consumidor en observar un anunci gràfic rep un estímul visual que arribarà al tàlem i aquest ho deixarà passar, depenent de la importància que tingui per al consumidor.
Estímuls com el color, la mida, inclusivament altres anuncis, competiran per l'atenció del cervell que al seu torn esprocessarà al costat de la informació que ja està emmagatzemada a la memòria (experiències, recomanacions) i que el portarà a prendre la decisió final de compra.
1.1. Zones del cervell
Grans regions del cervell:
El cervell anterior és la major part del cervell que consisteix en el cervell, el tàlem i l’ hipotàlem. El cervell es divideix en dos hemisferis , l'hemisferi dret i l'hemisferi esquerre....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Si Señor
  • Si señor
  • Si Señor
  • Si señor
  • SI SEÑOR
  • si señor
  • Resumen Si Señor
  • Si si señores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS