10 Países Más Pobres Del Mundo

Páginas: 4 (901 palabras) Publicado: 19 de junio de 2012
(Info del 2011)
Segons l'Índex de Desenvolupament Humà, IDH, la majoria en la llista de les 10 nacions més pobres del món la conformen països del continent africà.

Segons l'esperança de vida, elnivell d'escolaritat i el poder adquisitiu dels habitants, la llista de països més pobres del món elaborada anualment està composta en la seva majoria per països d'Àfrica, un continent on més detres-cents milions de persones viuen amb menys d'un dòlar al dia.

Mentre es coneix la llista dels homes més rics del món, de mà de la revista Forbes, més de tres-cents milions de persones malviuen ambmenys d'un dòlar al dia. Sobreviuen a Àfrica, el continent que més protagonisme acapara en la llista menys desitjada del món: el rànking dels països més pobres elaborat per Nacions Unides de maneraperiòdica.

10: Angola 70% de pobresa

Angola té una economia que es troba en el desordre a causa d'una cambra de segle de guerra gairebé contínua. Malgrat els seus recursos naturals abundants,la seva sortida per càpita està entre les més baixes del món.

En aquest país és on s'està celebrant la copa Àfrica de futbol i on va ser atacat, diuen que per error, l'equip de futbol de Togo.9: Surinam 70%

L'economia de Surinam és molt depenent d'altres països. Els seus principals socis de comerç són els Països Baixos, els Estats Units i països en el Carib.

Està basada en laproducció d'alumini, que representa aproximadament el 15% del PIB i dos terços de les exportacions totals. Els problemes econòmics del país són greus, a causa de la forta dependència del comerç exterior dedues matèries primeres que sofreixen, des de 2000, bruscs canvis de preus al mercat internacional: alumini i petroli. Això comporta variacions notables del PIB, la taxa de desocupació, el deuteextern i la inflació anualment

8: Guatemala 75%

Es calcula que el PIB de Guatemala en 2000 era de 23.000 milions de US$, amb un decreixement real d’ aproximadament el 3?3%. Després de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 10 Paises Mas Pobres Del Mundo
  • Los 10 Paises Mas Pobres Del Mundo
  • 10 países mas pobres
  • El Pais Mas Pobre Del Mundo
  • Paises mas pobres del mundo
  • Los paises mas pobres del mundo
  • Los 10 paises mas ricos del mundo en 2015
  • los 10 países mas productores de petroleo en el mundo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS