1234

Páginas: 2 (425 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2013
La gimnàstica artística, la rítmica i les capacitats físiques necessàries

1. GIMNÀSTICA RÍTMICA:



3.8. Modalitats:
Les competicions de gimnàstica artística (també coneguda comgimnàstica esportiva) oficials tenen tres modalitats tant en categoria masculina com en femenina:

3.9.10. Competició individual general
En la competició individual general, cada gimnastacompeteix en tots els aparells per intentar coronar-se el campió individual. En la final participen els 24 gimnastes amb millors puntuacions a la ronda classificatòria. La nota final de cada gimnastas'obté sumen la puntuació que va aconseguir en cada aparell.

3.9.11. Finals individuals per aparells
En les finals individuals per aparells, es defineix al millor esportista en cadaaparell. En aquesta competició, participen els 8 gimnastes amb millors puntuacions en cada aparell a la ronda classificatòria, permetent-se el màxim de dos gimnastes d'una mateixa nacionalitat.3.9.12. Competició per equips
En la competició per equips, participen els 8 equips amb millors puntuacions a la ronda classificatòria, els equips han de constar de 6 gimnàstes.

3.9.Aparells:

La femenina consta de quatre aparells principals:
* Barres asimètriques
La barra inferior pot ser ajustada entre 140 i 160 cm d'altura i la barra superior ha de situar-se entre 235 i 240cm d'altura. Les barres estan, a la seva base, separades per un metre de distància i poden ser ajustades fins a una separació màxima entre elles de 143,5 cm. La rutina sencera ha de fluir d'un movimenta altre sense pauses, balancejos de sobra o suports de més. Cada exercici ha de tenir 2 soltes. Les gimnastes solen pujar a les barres utilitzant un trampolí.
* Terra
És una superfície quadradade 12x12m, en la qual s'hi realitzen moviments acrobàtics,gimnàstics i rítmics.
* Salt de poltre
Reb aquest nom perquè té forma de cavall, consta de quatre pates que el subjecten i les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 1234
  • 1234
  • 1234
  • 1234
  • 1234
  • 1234
  • 1234
  • 1234

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS