3 Visiones De Tor

Páginas: 2 (309 palabras) Publicado: 3 de enero de 2013
Llengua Catalana

Les tres visions sobre la història de Tor

En aquest exercici compararé les diferents maneres en les que he viscut l’argument de Tor. La primera vaser quan vaig llegir el llibre. El llibre és la forma en la que Carles Porta explica amb molts més detalls tot el que li va passar a Tor i tot el que va poder investigar.Mitjançant el llibre ens explica els diàlegs que va tindre amb la gent d’allà i tots els seus personatges. Crec que es la forma més completa per assabentar-se millor de lahistòria que ens vols explicar Carles Porta.
La segona forma en que vaig rebre aquesta història va ser a través del documental de “30 minuts”. En aquest documental vanreconstruir els fets que van convertir la història d'aquest poble en una autèntica llegenda. A més, el reportatge, després de tres mesos d'investigació, aportava noves dadessobre la mort de l'últim propietari de la muntanya i veí de Tor, Josep Montané Baró, assassinat el juliol del 1995. Però potser aquest últim, des de el meu punt de vista, ésel més incomplert de tots, perquè es queda curt en explicació ja que només té 30 minuts per explicar una mica el que va passar.
Per últim tenim la conferència que CarlesPorta ens va oferir fa uns dies a l’aula magna de la Universitat de Vic. En aquesta conferència ens va aportar molts més detalls per acabar d’arrodonir la història de Tor.Un Carles Porta molt més proper però a la vegada molt professional, ens va resoldre els dubtes que poguéssim tindre entorn a Tor i ens donava la seva millor resposta i lamés íntima.
Les tres visions es complementen a la perfecció entre elles per acabar de fer aquest trencaclosques on Carles Porta hi ha ficat molta il·lusió i ganes.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mision y vision de 3 empresas
  • Planteamiento de las 3 visiones de estado
  • TAREA 3 Catedra Visión Del Hombre
  • Resumen 3 primeros capítulos La visión de los Vencidos
  • Vision , Mision Y Objetivos De Concha Y Toro
  • Toro Toro
  • Toro Toro
  • El Toro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS