4rwewdfwed

Páginas: 4 (846 palabras) Publicado: 14 de abril de 2014
L'any 1872 , a Londres vivia un senyor anomenat Phileas Fogg , misteriós i tenia una gran fortuna , era a més membre del Reform Club , un prestigiós club de Londres .
Al seu servei es trobavasempre un criat , el qual havia de seguir els seus costums i sobretot la seva puntualitat , virtut més destacable d'aquest senyor Fogg , per això que un bon dia pel retard d'uns minuts del seu criat va seracomiadat i va entrar en servei Passepourt .
El mateix dia , com qualsevol altre , el senyor Fogg es trobava al Reform club i escolto als seus amics que discutien sobre un robatori de 50 mil lliuresdel Banc d'Anglaterra . Deien que havia estat un sol home i que havien manat inspectors als principals ports d'Europa i Amèrica. Fogg va entrar en la conversa i entre tots van arribar a la conclusióque el lladre podria haver escapat fàcilment ja que donar la volta al món segons el diari portava 80 dies .
Un dels membres va dir que això era impossible mentre que Fogg , va dir que ell podria feraquest viatge en aquest temps . Per demostrar que ell podia aconseguir apostar 20 000 lliures a que ho faria i els seus amics van acceptar l'aposta .
Va marxar rarament abans de l'hora que li tocavai va arribar a casa on va trobar al seu nou empleat , van fer les maletes i van partir . L'endemà estaven navegant rumb a Bombai , on els esperava Fix , un policia que vigilava Fogg perquè creia queell havia comès el robatori al banc d'Anglaterra i el vigilava en tot moment
Van arribar a Bombai dos dies abans del previst . Van prendre un tren feia Calcuta i al mig del trajecte van haverd'abandonar el ferrocarril ja que la via no estava acabada , no sabien com arribar fins a la següent estació pel que se li va ocórrer de comprar un elefant i pagar a un guia . En el seu recorregut vanrescatar a una dona que anava a ser cremada , un persa que la sacrificaven perquè s'havia quedat vídua , el rescat va ser molt arriscat però gràcies al criat del senyor Fogg ho van aconseguir , quant a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS