54ygt

Páginas: 2 (290 palabras) Publicado: 10 de junio de 2014
El meu carrer: carrer de la Gavina
Tarragona és una ciutat que esta situada al sud de Catalunya, dins la conca del riu Francolí, llinda al nord amb els municipis delsPallaresos i el Catllar, pel que fa a l’est troben un municipi que es diu Altafulla, també, troben a l’oest la Canonja i en la mateixa direcció Reus. Finalment, al sud,Tarragona es troba banyada per les aigües del Mar Mediterrani.
Tarragona té un total de 136.769 habitants, és la capital de la comarca del tarragonès situada al sud deCatalunya, entre el Baix Penedès al nord-est, l'Alt Camp a l'oest, i el Baix Camp al sud. Té un total d’habitants de 247.827 aproximadament i uns 318,86 km² .
Tarragona té 15barris, aquets són els barris de l’Arrabassada, la Savinosa, Bonavista, els Boscos de Tarragona, Cala Romana, la Campsa, Ferran, Monnars, Montgons, l’Oliva, el Pinedes, SantPere i Sant Pau, Sant Salvador, Tamarit, Tarragona centre, Torreforta
Els boscos de Tarragona és un barri de Tarragona, situat a el llevant de Tarragona té un tota de 1292Tarragona és una ciutat del sud de Catalunya capital de la comarca del Tarragonès i de la província de Tarragona. Els romans la feren capital de laprovíncia Tarraconense, motiu pel qual encara conserva notables restes arqueològiques.
Els Boscos de Tarragona és un barri de la zona de Llevant de Tarragona, format per una desenad'urbanitzacions. Té aproximadament 1.292 habitants.
El meu carrer es un carrer sense sortida
Tarragona és la capital de la comarca del tarragonès,situada al sud deCatalunya, entre el Baix Penedès, al nord-est, l'Alt Camp, a l'oest, i el Baix Camp al sud. Té un total de habitants de 247.827 aproximadament i uns 318,86 km²
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS