7877

Páginas: 3 (529 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2014
GRAN TORINO

1.- Descriu el clima social, econòmic, cultural del barri on s’esdevé la pel·lícula...
És un barri de la perifèria una mica marginat de la ciutat, al barri viuen molts estrangers,sobretots asiàtics, hi ha multitud de bandes on es trafica amb armes, drogues i cotxes robats i això ho incita a que l'economia no és molt bona. A poc a poc la cultura asiàtica es va establint al barriarribant a ser la cultura més representativa per la quantitat d'immigrants que s'estableixen al cap de l'any al poble.
2.- Perquè el protagonista de la pel·lícula en un principi, deprecia als seusveïns?
Walt Kowalski és un malhumorat que detesta als asiàtics i que viu en un barri abans poblat per famílies blanques i treballadores, però recentment el barri es troba envaït per la raça asiàtica aquè ell guarda tant menyspreu, per això deprecia als seus veïns.
El fet que Hmong, el fill de la família veïna del personatge principal, al principi de la pel·lícula intentarà robar-li el cotxe tambéfa que l'odi incrementi cap als seus veïns i cap a la raça asiàtica en general.
3.- Que penses de la dedició final del protagonista? Creus que hi havia altres opcions? Justifica les teves respostes.Al principi vaig pensar que era una bogeria, que el que va fer no tenia sentit donat l'odi que sentia per la raça dels seus veïns encara després de veure la pel·lícula comprenguis que en veritatsentia veritable estima i afecte cap als fills dels seus veïns, primer decideix fer alguna cosa suïcida per a ell i al seu torn salvar pràcticament la dels seus veïns fen que la policia detingui a totala banda per afusellar i segon pel gran gest que té amb Hmong de deixar-li l'objecte més preuat que tenia el en vida que era el cotxe Gran Torino.
Sempre pot haver-hi més finals alternatius, però sensdubte el que el director buscava era el final que no s'esperava la gent, el final que ningú imaginava que anava a passar ... I si el seu objectiu era el de deixar a la gent amb la boca oberta,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS