aarchivo

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
a) En el text de Eddington vertaderament només hi parla d'una taula. La “primera taula” és la que imaginem tots al nàixer, i que poc a poc, guanyan experiència en la vida,podem fer la definició més complexa. La segona taula està descrita des del punt de vista de un científic, que diu que la taula està plena de àtoms i partícules científiques,per tot lo que ha estudiat.


b) Vertaderament les dos taules serveixen per a lo mateix, per a sostindre coses, encara que ho mires des de qualsevol punt de vista.


c)Només naixem la taula la veem de una forma màgica, encara que no la mirem sabem que una taula val per a sostindre coses, i al llarg de la vida amb la nostra experiència lanostra definició sobre la taula es fa més complexa. I si estudiem, en aquest cas sobre la física, podem arribar a la definició que fa en la segona taula.


d) La primerataula no hi és per que és la que nosaltres pensem quan som xiquets, es a dir algo màgic, que imaginem, però que sabem que és un utensili que serveix per a ficar coses damunt.e) És algo màgic, que està en el nostre cap des de que som menuts, però que sabem que serveix per a sostindre coses, encara que no estiguem observant cap taula en eixemoment.


f) Perquè seguirà pensant en algo màgic com quan era menut.


g) -El coneixment ordinari és un coneixement construït a partir de les dades dels sentits i deles opinions més comunes de la nostra societat i el nostre temps. Segons el coneixement ordinari, les coses són tal com les veiem i com opina la majoria de la gent.
-Elconeixement científic és aquella veritat descoberta a través del procés d'investigació, basat en totes aquelles evidències que ens porten a obtindre una veritat amb certesa.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ESCRITO SOLICITANDO DEVOLUCION DE EXPEDIENTE AL AARCHIVO JUDICIAL
  • Aarchivo Caja, Tabla Shannon, Carpeta Fuelle, Microfilm, Micro Carpeta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS