Actividad De Psicologia

Páginas: 4 (858 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2013
Psicologia Evolutiva
Activitat :
* Un noi de camí cap a casa té un accident de cotxe amb un altre automòbil...
* Jo equilibrat: sortirà del cotxe i preguntarà com estan els altres, imirarà el cop que ha rebut en el cotxe sense fer un gran escàndol.
* Jo amb mecanisme de defensa: tindrà un mecanisme de defensa en forma de projecció, en què donarà la cula a l’altre ; negació ,negarà la seva culpa davant de tothom ; repressió, oblidarà l’accident o bé tindrà una conseqüència com ara no saber canviar de marxa o no poder conduir el cotxe.

* Fa més d’un any que aquesthome no té relacions sexuals amb la seva dona...
* Jo equilibrat: no tinc relacions sexuals perquè a la meva dona no li agrada/ve d’agust, es podria anar a un especialista per demanar ajuda(sexòleg).
* Jo amb mecanisme de defensa: tindria un mecanisme de defensa en forma de racionalització, ja que no accepta que ell pot tindre part de culpa, ja sigui que no exciti prou a la seva dona, etc.i per tant, li dóna la culpa a la dona dient que mai té temps, o simplement perquè no vol.
* Una persona que té gana a totes hores i a la qual li costa molt controlar-se...
* Joequilibrat: anar a demanar ajuda a un especialista (en aquest cas a un metge), fer activitats com ara yoga, ... per tranquil·litzar-se.
* Jo amb mecanisme de defensa: tindria un mecanisme de defensa enforma de regressió, ja que pot ser actua d’aquesta forma més primitiva per cridar l’atenció, o que necessiti en gairebé tot moment una persona que la vigili; negació, no admetrà el problema, és a dir,no serà capaç d’admetre que menja en accés,... ; repressió, pot actuar d’aquesta forma per oblidar penes o disgustos mentre menja.

* Un noi ha de buscar un treball per l’estiu però és moltmandrós i creu que no aguantarà el ritme d’un treball d’estiu...
* Jo equilibrat: haurà de creure en ell mateix, i buscar feines que siguin satisfactòries per a ell i que li agradi, és a dir, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Actividades de psicologia
  • actividad de psicologia
  • Actividad 1 Psicología Del Desarrollo
  • Psicología Actividad 3 PeacefulWarrior
  • Actividad 2 psicologia en transito
  • Psicologia De Grupos Actividad 4
  • Actividad 6 Psicologia
  • Psicologia De Las Actividades Diarias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS