ActividadesAgora

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2015
ÀGORA
1.




2. Interessant, Intrigant, Humana i Trista.
3.

4.
5. Johannes Kepler va ser un astrònom i matemàtic alemany que a l’any 1609 va descobrir el mateix que Hipàtia, però ell ho vapublicar a la societat.
6. Una situació que contradiu que la Terra és plana, es per exemple quan els vaixells estan navegant, arribaria un moment en que la Terra terminaria i per tant caurien a l'espai,però com és rodona, això no pot passar.
7. A. L'experiment consisteix a m'entres un vaixell navega, llençar des de damunt d'un dels pals de les veles del vaixell, un sac amb pes.
B. Arriben a laconclusió de què el sac s'ha comportat com si el vaixell no és mogués, degut a que quan van llençar el sac, va caure en línia recta, com si el vaixell estigués quiet.
C. Va ser Galileu Galilei.
8. A. Aquestinstrument s'anomena Astrolabi.
B. El rellotge s'anomena Clepsidra o rellotge d'aigua, la base teòrica es calcular el temps basant-se en el temps que tarda una quantitat d'aigua en passar d'unrecipient a un altre mitjançant un petit orifici.
9. A la pintura feta Charles William Mitchell, Hipàtia és una dona amb els cabells llargs,arrissats, de color daurats i amb el cabell deixat sense recollir,en canvi, en la versió d' Amenabar, a la pel·lícula, apareix una dona, amb els cabells sempre recollits i de color marró fosc.
10. Mary Somerville(1780-1872): Va ser una matemàtica, astrònoma icientífica escocesa. Les seves obres més importants són:
Teoria sobre la connexió de las ciències físiques (1834).
Records personals (1873).
Geografia y Física, Ciència Molecular y Microscòpia (1869).Sonia Kovaleskaia (1850-1891): Va ser la primera matemàtica russa amb importància i la primera dona professora a una universitat europea. Les seves obres més importants són:
Teoria de les equacionsdiferencials.
Teoria sobre la rotació d'un cos sòlid al voltant d'un punt fix.
María Mitchell (1818–1889): Va ser una astrònoma dels Estats Units i la segona dona en descobrir un cometa. Va ser la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS