ACTIVITATS UNITAT 4

Páginas: 3 (732 palabras) Publicado: 29 de abril de 2015
1-Andrea Gras, ha acabat ara el segoncurs de gestió administrativa i hapensat que per trobarfeina li farà falta el carnet de conduir, per a obtenir-lo s’haapuntat a unaacadèmiaonrebraclassesteòriques i pràctiques. Quan el seuprofessorconsideri que està preparada li indicarà una data per fer la prova i li comunicarà que ha de pagar elsdretsd’examen. Coms’anomena la prestació dinerària que ha depagar per examinar-se?Raona la tevaresposta.
Les taxes perquè paguen els ciutadans com a conseqüència de la realització d'una actuació administrativa que els beneficia individualment, però que estanobligats a sol·licitar o rebre, com la recollida de fems, l'expedició del DNI per un servei públic a la direcció general de tràfic.
2- Antoni Català és propietarid’un solar en una urbanització als aforesde Vilanova. Quanel va comprar elscarrers de la urbanització esta vensense asfaltar. L’Ajuntamentels ha asfaltat fa poc i l’obliga a pagar un tribut. Quina classe de tributcreus que ha de pagar? Perquè?
Les contribucions especials perquè es paguen quan una actuació pública dirigida a satisfer una necessitat col·lectiva produïx un benefici especial a determinats individus, amb aquest cas elterreny i passa de ser rural a ser urbà de Vilanova.
3- Durant el mes de juny, totsaquells que perceben rendes laborals han de pagar un tribut a l’Administració pública. Quina classe de tributés? Raona latevaresposta.
El tribut que es pagarà es el de IRPF, perquè es un import que grava en la producció.
4- Explica perquès’han de pagar tributs. Quina finalitat tenen?
Perquè com més bé complim amb lesnostres obligacions com a ciutadans, millors serveis públics tindrem i millor serà la nostra forma de vida.
5- De la següentllista de pagaments a l’Administració Pública, digues si són taxes,contribucionsespecials o impostos:
a. Import que s’hapagat per l’enllumenat del carrer : contribucions especials
b. Import que s’hapagatperquèensrecullin les escombraries: Impost
c. Pagar pelbenefici que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Unitat didàctica. llibre activitats. el paisatge
  • Q ESTIONARI UNITAT 4 Classicisme
  • Activitats
  • Activitats
  • Activitats nadal
  • Activitats Informàtica Bàsica I SO 4
  • unitat 41
  • UNITAT 6

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS