Adaptació

Páginas: 8 (1798 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2012
ADAPTACIÓ
L’adaptació ha estat força bé. La majoria del grup, ja van estar adaptats amb quinze diez. El grup va fer lo típic d’una adaptació normal. Ho han manifestat dues nenes que encara els hi falta una mica de seguretat. El mes de novembre hem seguit fent molts jocs de falda ha que s’han incorporat més nens. La resta del grup van necesitar jocs de falda i contàcte corporal. Van jugar moltamb niños i ossets. Acabem el desembre molt adaptats, els nens venen a donar un petó a l’educadora. Cada dilluns cal fer molt jocs de falda que responen amn gran afectivitat. S’ha adaptat una nena on la seva adaptació ha sigut molt bona i l aresta del grup ha sigut molt bona.
La tornada de vacances de Nadal van tornar molt contents, amb ganes de jugar i fer activitats, molt segurs en tots elscanvis. (grups flexibles, canvi d’aula).
Sempre hi ha algún dia que necesiten activitats amb contàcte físic i moltes cançons de bressol.
S’ha acabat el segon trimestre molt a gust entre ells, es coneixen molt i s’esperen quan arriben al matí. Hi ha algún plor intermitent, però els seus motius tenen (mala nit, s’enfaden…)
El mes d’abril va veir un nen, que l’han acceptat molt bé, algún momento degelosia que ha calgut treballar-lo. El nen que es va incorporar el juny va anar millor ja que ja sabien de que anava.
Han acabat el curs amb molta sguretat, es coneixn entre ells i están pendents, juguenmolt juts i s’estimen molt, i comencen a tenir preferències amb qui volen jugar. Es un grup molt obert a tothom.

HÀBITS I RUTINES
S’han treballat molt lentament i molt individual. He ficsatunes quantes rutines setmanalment i reforçant-les les adquirides en el últim trimestre.
“Beure aigua”: Al principi de curs convidava als nens/es a seure a terra i oferir.lis aigua i fent-lis viure com una activitat de plaer.
Observem els gots dels nens/es molt individualment. Ho fem sempre ala mateixa hora, a l’hivern abans d’anar al pati I de dinar I per la tarda després de berenar.
Cantantla cançó abans de beure i quan acabem de Beure, A l’estiu s’ofereix més sovint.
El mes de maig hem deixat la safata damunt de la taula i hem omplert els gots i ells mateixos els van agafar. Coneixen tots els gots de cadascú i sempre volen que jo tambè begui amb ells.
Tots els nens beuen amb got normal, manys un nenque encara necesita el bebedor.
Recollir joguines: S’ha treballat molt tot elcurs I ho fan molt bé.
El primer trimester ho feien molt bé i volien sempre que els anomenes un a un. Un grup ho ha fet sempre amb molt entusiasme i un altre cal motivar-los molt.
Al llarg del curs han adquirit el hàbit de jugar amb un tipus de joguina que els i ofereixia, els hi agrada recollir perquè saben que vindrà una altre activitat. Saben el que vindrà despres de…
Guardar i treure pitets:a partir del mes d’octubre s’ha treballat de manera individual, acompanyant-les a obrir la bossa i estar al seu costat ajudant-los i gratificant-los. Els hi agrada molt al sortir al passadís.
Tots els nens/es guarden les seves petinences, encara que de quan en quan volen ajuda i agafant la bossa i venen cap a mi, necessiten que els motivi.
Els darrers mesos de curs hem començat a treure elspitets i penjar la tovallola i la bata etc.
Treure sabates: El primer trimestre s’ha fet com una activitat i en els últims ja han adquirit l’`habit i ja saben que quan acaben de rentar-se, s’han de treure les sabates, i quan s’aixequen de dormir es dirigeixen a la caiaxa a agafar les seves sabates. Una part del grup es sap treure les sabates, amb una mica d’ajuda. Cada vegada han progressat ambmolta seguretat i fan les tasques, sense la meva ajuda, però cal ajudar-los i acompañar-los.
S’han introduit hàbits de tenir “cura dels contes” i seure al matalàs a mirar-lo i quan acaban els guarden ala taula. Els hi agradat tant el racó dels contes que un cop a la setmana hem anat al rebedor a mirar contes i guardar-los a la prestatgeria. La seva autonòmia progressa treballant al dia a dia....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • adaptacio maduixes
  • Adaptacio biologicas
  • Adaptació Tdah
  • ADAPTACI N
  • adaptacian
  • Adaptaci N De Los Seres Vivos
  • Concepto de adaptaci n
  • La Adaptaci N A La Velocidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS