alstom

Páginas: 2 (306 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2014
La plantilla d'Alstom rebutja l'acord per crear 1.000 llocs de treball
Una àmplia majoria vota en contra de l'última proposta de l'empresa per ampliar la jornada i la flexibilitatANTONI FUENTES / Barcelona
La plantilla de la fàbrica d'Alstom a Santa Perpètua de Mogoda ha rebutjat la proposta d'acord presentada per l'empresa com a condició indispensable perposar en marxa un pla industrial amb 1.000 contractacions noves. La proporció del vot en contra ha estat una àmplia majoria de 400 empleats davant 214 que han mostrat el seu suport ala proposta.
El resultat de la votació portada a terme de forma secreta en urna ha caigut com una galleda d'aigua freda en l'empresa i la Generalitat, que confiaven que la plantilladonés el suport a la proposta. CCOO, el sindicat majoritari al comitè d'empresa, havia demanat obertament el vot en contra del pla presentat per la companyia, sobre el qual no s'haarribat a un acord en l'última reunió de negociació.
La companyia ja va advertir que, en cas que la proposta fos rebutjada, s'obria un període d'incertesa per la pèrdua decompetitivitat de la planta catalana. L'oferta d'Alstom era assignar a Santa Perpètua la producció dels metros i tramvies que guanyi en els futurs concursos públics amb l'excepció dels que siguinfinançats pel Govern francès.
A canvi exigia un augment de la jornada anual de 62 hores, la creació d'una borsa de 490 hores de flexibilitat per augmentar o reduir la producció ambun preavís que podia ser inferior a un dia i una doble escala salarial amb una rebaixa d'un 25% per als nous empleats. Encara que inicialment es va comprometre a compensar les horesaddicionals, finalment l'empresa va fer marxa enrere i només oferia un pagament únic no consolidable de 400 euros per l'augment de la jornada i 300 més per la flexibilitat. 
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Alstom Trenes
  • Alstom suministrara cuatro subestaciones para la linea Mejillones 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS