American history X

Páginas: 4 (884 palabras) Publicado: 21 de enero de 2015
Ética:
AMERICAN HISTORY
X









1. Explica, raonant-ho, quin és el tema principal al voltant del qual gira la història que ens narra la pel·lícula.
Principalment el nazisme oneonazisme i el racisme.

2. Descriu a cadascun dels principals personatges de la pel·lícula, atenent a com són, com pensen, com actuen i quin és la seva relació amb els restants personatges.
DerekVinyard: Derek era el germà gran de la família. Un noi neonazi i amb ganes. Va tindre un conflicte amb uns nois negres i va anar a la presó. Al surtir estava molt canviat, ja no era neonazi, tenie lesidees clares i volia fer una vida nova i començar de 0.
Danniel Vinyard, germà de Derek: Va seguir el exemple de Derek i també era neonazi, el seu germà al sortir de la presó el va voler encaminar pelbon camí pero quan ja el va convencer el van matar per causes anteriors.

3. Busca informació sobre l'actual neonazisme: el seu origen i història, els seus principis ideològics, com s'organitza, comactua...
El neonazisme és un nom genèric que es fa servir per referir-se al seguit de moviments polítics d'extrema dreta posteriors a la Segona Guerra Mundial, que tenen com a objectiu reactivar elsprincipis del nacionalsocialisme. Aquest conjunt de grups vol inspirar-se en el pensament dels antics dirigents nazis alemanys i agrupa diverses organitzacions feixistes que es beneficien de lallibertat d'expressió i llibertat de premsa d'algunes democràcies occidentals, que abominen.
Els arrels històrics del neonazisme es troben en les diverses disposicions dutes a terme abans la derrotadefinitiva del III Reich per tal d'amagar una important quantitat de diners amb la qual protegir els jerarques nazis, els quals tindrien, també, l'oportunitat de reorganitzar el moviment.
Els grupsneonazis solen utilitzar símbols com ara l'esvàstica, la creu celta, les runes i simbologia dels afrikaners o del Ku Klux Klan. Sovint utilitzen llenguatge poc comprensible, per exemple el número 88, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • American history x
  • American History X
  • american history X hipotesis
  • Informe American History X
  • American History X Trabajo
  • American history x
  • American History X
  • pelicula american history x

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS