Antiglobalització

Páginas: 3 (740 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2014


Antiglobalització














Antiglobalització
Definició de la globalització.
Comparació de la globalització amb l’antiglobalització.
Actes contra la globalització.Cançons, obres d’art, artistes que protesten contra la globalització.
Conclusió. Com afecta a les llengües, al comerç a l’art i a la música.
Bibliografia.

















Definició deglobalització:
Tendència dels mercats i de les empreses a estendre’s, arribant a una dimensió mundial que sobrepassa les fronteres nacionals.

Comparació de la globalització amb l’antiglobalització.La globalització és un corrent que esdevé en l’àmbit social, cultural i econòmic, que fa que certes institucions, llengües... s’expandeixin. D’aquesta manera, als països del primer món els hiinteresa ja que tenen els recursos per poder dur a terme que les seves empreses es magnifiquin per obtenir, així, més benefici. Però per una altra part malmet als països que estan menys desenvolupats ja ques’han d’adaptar als diferents canvis de la societat i això provoca certs alts i baixos que no poden afrontar. Un exemple de la globalització seria l’empresa del McDonals que té més de 31.000restaurants repartits per tot el món. A partir d’aquest fet va sorgir l’antiglobització que és un corrent que com diu el nom, està en contra de la globalització. L’antiglobalització és un corrent que sorgeixper tal de poder aturar el creixement d’algunes institucions tant polítiques, socials, econòmiques i multinacionals que tenen un control, parcial o complet sobre les institucions i la societat, queprotesten contra la desigualtat que aquesta provoca i aporten novees idees.

Actes contra la globalització.
Per aturar la globalització, si més no moderar-la, s’han dut a terme diversos actes omanifestacions que critiquen la globalització ja que sempre beneficien a les grans multinacionals, tenen un desenvolupament econòmic injust i insostenible i expandeix el capitalisme.
Del 19 al 22 de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • moviments antiglobalització

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS