antivirus

Páginas: 9 (2031 palabras) Publicado: 30 de septiembre de 2014
ANTIVIRUS

Kevin Mendoza
Xavier Soley
INS Baix Penedès
2013/2014




Ìndex



1-Introducció……................……………..….pàg 3
2-Avast!.......................................................pàg 4
3-Kaspersky…………..……...................….pàg 5
4-Panda...………………………..….…………pàg 6
5-AVG......………………………....……..…....pàg 76-Taula comparativa…………………...….....pàg 8
7-Certificat digital i pharming........................pàg 9
8-Conclusió…………………...…..………..pàg 10





Intruducció


En aquest treball parlarem sobre els anti-virus de pagament (Kaspersky i Panda) i els gratuïts (Avast) i per el mòbil el AVG.
Avast! és el primer antivirus sobre el qual parlarem, hem elegit laversió gratuïta i és un dels antivirus més comuns. Actualment té la seu a Praga, República Txeca.
Després parlarem sobre Kaspersky el qual el fundador es Yevgeny Kaspersky, es un antivirus rus, creat l’any 1997 i és un de els que hem elegit com de pagament, actualment té la seu a Moscú i és un de els millors antivirus.
Tercerament parlarem sobre Panda, Panda és un antivirus molt potent amb seu aBilbao, Espanya es va crear l’any 1990 i juntament amb Kaspersky és un de els millors antivirus de pagament.
Finalment parlarem sobre AVG, en aquest treball hem elegit la versió gratuïta per mòbils i tablets, Va ser fundada l’any 1991 i en el 2005 l’empresa va ser comprada per Intel Corporation i actualment AVG està disponible per Windows , Linux , Android , iOS , Windows Phone , entre d'altres.(gratuit)
Avast! és un programa antivirus de l'empresa Avast Software, amb seu a Praga, República Txeca.
La primera versió fou creada l'any 1988. Incorpora la tecnologia contra programari espia, així com capacitats d'autodefensa.
Avast! Free Antivirus és el programari gratuït de la versió d'Avast! antivirus, és només disponible per a ús personal, i no comercial, i estàdisponible per Linux, Windows, Mac OS i Android mentre que Avast! Antivirus Pro ofereix una protecció i característiques addicionals per a empreses i professionals.
Actualment, Avast! antivirus té més de 150 milions d'usuaris actius al món.
Característiques:
Tecnologies integrades
-Motor antivirus i antiespia — Motor d'anàlisi que protegeix de virus, programari espia i altres agents maliciosos.-Tallafocs silenciós — Anàlisi heurística i de comportament amb una llista blanca d'aplicacions segures per tal d'aturar hackers1.

-Antiinundació — Filtre contra el correu brossa i protegeix contra la pesca electrònica que funciona com a complement del Microsoft Outlook.
-Avast! WebRep — Extensió per a Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer i Safari, que proporciona puntuacions dereputació i fiabilitat dels llocs web basant-se en comentaris de la comunitat.


1-Hacker: s'associa a intrusos d'ordinadors i a criminals o per a descriure algun programador o tècnic especialment hàbil





Escuts en temps real

-Escut del sistema d'arxiu — Anàlisi en temps real d'arxius oberts o executats.
-Escut de correu electrònic — Anàlisi de tot el correu electrònic entrant i sortintper tal de trobar  programari maliciós.

-Escut web — Analitza totes les pàgines web visitades, arxius descarregats.

-Escut de xarxa — Proporciona protecció davant de virus de xarxa.

-Escut de Script — Detecta scripts perjudicials ocults en pàgines web i evita que provoquin danys potencials en l'equip.

-Escut de comportament — Atura les amenaces i malware2 més nou i desconegut abansque s'hagin obtingut les últimes definicions de virus.

Productes

-Avast! Free Antivirus 7: És el producte escollit per Google per al seu paquet d'aplicacions gratuïtes
-Avast! Pro Antivirus 7: Destinat a empreses per a protegir els seus llocs de treball i a usuaris avançats que no necessiten funcions addicionals com tallafocs o antiinundació
Avast! Internet Security 7: la nova estrella...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Antivirus
  • ¿que es un antivirus?
  • antivirus
  • Antivirus
  • Antivirus
  • los antivirus
  • antivirus
  • Antivirus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS