anuar

Páginas: 4 (851 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2013
Anuar Amri
GUIA DE TREBALL
Autor: Pere Calders
1- A què ens referim quan parlem de "narrativa"?
La narrativa és elgènere literari al qual pertanyen les obres que expliquen una història de ficció protagonitzada per un o més personatges.
2- Reescriu les quatre narracions que t'han proporcionat. Fes-ne el glossari.
Larebel·lió de les coses
Un dia, de cop i volta les coses comencen a fer el que volen. Ja no fan les tasques que tenien assignades i comencen a fer tot el que estava construit a base d'elles. Elselectrodomèstics ja no funcionen , les plomes estilogràfiques aboquen la tinta tota de cop, els botons ja no fèien tampoc la feina d'aguantar camises... i els claus ja no mantenien fermes les estructuresi menys el ciment...tot es va convertir en un caos i una por tan terribles que tothom va fugir cap a la natura perquè sabien que allí no hi havia cap invent artificial que els pogués fer alguna"putada". Allí , deixaren estar totes les seves lleis morals i legals. Amb l'excusa de que hi hauria molta gent que es moriria, van començar a amb tothom, pensant que algun dia ja tornarien a sorgir lesantigues normes. Al final, es cita la història d'un noi que intentà ,fins que no va poder dominar la seva màquina descriure, explicar aquella gran rebel.lió de les coses.
La lluna a casa
En Joan undia va tenir una gran idea: volia portar la lluna a la seva habitació i fer que l'adornés amb la seva llum. l'invent més apropiat va ser el de transportar-la amb miralls (feren una campanya de recollidai n'aconseguiren suficients). I construí el reocrregut de la imatge de la lluna fins a una palangana que tenia sobre la calaixera de l'habitació. l principi semblà que al seu pare no li agradavagaire, però llavors el Joanet el convencé, l'hi va fer veure que era important i molt maco poder veure cada dia la lluna reflectida en aquell bol ple d'aigua. El seu pare el comprengúé, recuperaren la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LOS AÑU
  • Anua
  • Los añu
  • los añu
  • Ajuste anu
  • el anu'0
  • Añu De Venezuela
  • anua goerditA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS