Appel Vs Samsung

Páginas: 2 (413 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2012
OBJECTIUS DE CADA ACTOR:
Els objectius dels diferents actors solen ser la principal causa dels conflictes perquè es caracteritzen per ser incompatibles però alhora dependents els uns dels altres.L'objectiu del cas del meu conflicte és totalment visible perquè la finalitat de l'empresa APPLE són bàsicament recuperar els diners que ha obtingut l'empresa Samsung utilitzant la seva tecnologiareferent els seus mòbils ja que ha creat un model de mòbil que fa una competència important al model Iphone. Ja que la tecnologia aplicada els mòbils Samsung eren patents per l'empresa Appel.
Aquestavol aconseguir treure del mercat diversos models de Samsung i recuperar diners que ells haurien obtingut si cap altre marca hagués utilitzat la seva tecnologia i així fer-li la competència als seuspropis smartphones.
Per altre banda Samsung vol aconseguir demostrar que la tecnologia emprada en els seus smartphones ha estat creada per la seva empresa i no ha utilitzat cap patent d'APPLE. Així nohaver de pagar cap quantitat monetària a aquesta, n'hi treure cap model smartphone del seu mercat per així obtenir tot el benefici.
La seva defensa és culpar a les patents ja que creu que no s'hauriend'haver concedit a APPEL perquè amb aquestes patents que no suposen cap innovació a l'smartphone, limiten la competència injustament. Per exemple la patent de disseny d'arrodonir els vèrtex del'Iphone.
CONFLICTE TANGIBLE/ INTANGIBLE:
Els objectius esmentats anteriorment, mostren que estem parlant d'un conflicte totalment tangible no ocult, ja que l'objectiu dels dos actors és quelcom real iperceptible per a tots,a més es pot dividir entre les parts.
L'empresa APPLE, doncs, busca bàsicament valor monetari, un balanç més positiu de la seva empresa... i per això es considera que és unobjectiu totalment tangible i no ocult. També podríem trobar altres valors com l'orgull o l'honor que ferien referència a valors intangibles en quant demostrar que la tecnologia aplicada en segons quins...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Apple vs Samsung
  • Apple Vs Samsung
  • Samsung Vs Motorola
  • patentes Apple vs Samsung
  • Samsung vs apple
  • apple vs samsung
  • Samsung vs apple
  • Apple Vs Samsung

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS