asdasd

Páginas: 4 (888 palabras) Publicado: 25 de abril de 2013
1- Un bacteri es pot eliminar amb antibiotics i encanvi, un virus no es pot eliminar, es pot tractar amb medicaments pero hem de deixar que fassi el seu cicle com la grip.

2- amigdalitis,faringitis, tifus, úlceres pèptiques.

3-galteres, herpes zoster, xarampió, ràbia

4-Les vies de transmissió del VIH són la sang, lésperma, les secreccions vaginals o la llet materna.

5-Provoca unaalteració del sistema immunitari, la qual afovereix la instauració d'altres infeccions i malalties. Et deixa al descuber d'altres malalties ya que no tens sistema immunitari.

6-Ser seropositiu ésque tens el virus en el teu organisme però d'una manera "inactiva" , tot i així es pot transmetre en pràctiques de risc. La persona té salut, el seu sistema immune es troba molt bé.Poden passar anysamb el virus al teu cos sense cap símptoma abans que es presenti com a malaltia, sida.La sida és ja la malaltia quan el VIH ja està "actiu" en el teu organisme i debilita el teu sistema immunològic idesencadena una sèrie d'infeccions i malestars en el teu cos, segueix sent transmissible en pràctiques de risc.

7- De persona a persona a través de les secrecions de nas i boca (tossir, esternudar,parlar, cantar) o per contacte directe (les mans, quan el malalt no se les renta, els petons).

8-Vol dir que el tractament que no ataca la causa de la malaltia ni la cura però que disminueix elsdolors o millora les funcions.

9- Doncs per la vacuna muta i es fa immune a la anterior vacuna i s'ha de fabricar una nova vacuna per contrarrestrar la nova grip.

10-Un antigen és una molècula(generalment una proteïna o un polisacàrid) de superfície cel · lular, que pot induir la formació d'anticossos. Els antigens es troben a la superfície de virus, bacteris, fongs, espores, pol·len ipartícules de pols, i tanmateix a les cèl·lules dels òrgans trasplantats (cor, ronyó...), i en aquest cas provoquen el rebuig de l'òrgan per part del cos. Per evitar-ho cal prendre immunosupressors....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Asdasd
  • Asdasd
  • asdasd
  • asdasda
  • ASdasd
  • asdasd
  • asdasdad
  • Asdasd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS