ASESREJE

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2013
L’empresa i la seva evolució històrica

. Fes un esquema per etapes cronològiques de l’evolució de l’empresa
-Baixa edat mitjana (segles 13 a 15): va desenvolupant-se la industriaartesanal, s’incrementen els intercanvis comercials, i sorgeixen importants fires, es comencen a construir companyes col·lectives i comanditàries.
-Segle 15: la navegació permet unaexpansió a d’Europa cap a rutes comerciants de l’Extrem Orient.
-Segles 16 a 17: Els anglesos i holandesos van crear companyes per comerciar amb l’Extrem Orient, per dur a terme aquet tipusde comerç es necessita grans aportacions de capital , llavors van vendre participacions que atorguen la condició d socis a les persones que les compren. Així va néixer la Societat Anónima.-Segles 18 a 19: Es desenvolupa la Revolució industrial.
-Segle 20 ( 1917): Amb la Revolució Russa neix un nou sistema econòmic que rep el nom de socialisme real ( l’empresa pertany al’estat).
-Segona guerra mundial : Desprès de la segona guerra mundial el mon es divideix en dos blocs el capitalista i el socialista.
.Argumenta per què la Revolució industrial vaafavorir la creació d’empreses
La Revolució industrial va afavorir la creació d’empreses perquè amb la creació de noves eines es van poder fer empreses de diferents tipus, la burgesia vavoler augmentar la seva mentalitat empresarial, utilitzen molta quantitat d’obrers i produeixen de forma massiva, i durant aquell període es consolida perquè neixen noves tècniquesd’organització i direcció empresarial.
.Digues perquè el sistema capitalista s’anomena d’economia de mercat
Perquè la economia capitalista es fonamenta sobre la base del mercat per a ells fa meseficient la assignació de tots els recursos i bens que hi ha en una economia es a dir que el propi mercat compradors i venedors acorden uns preus en comú per comprar i vendre .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS