asfdasfas

Páginas: 3 (566 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2014
Descripció de la solució.

Disseny:
A classe de Tecnologia ens vam demanar que fabriquéssim una joguina amb un mecanisme per tant lai jo, al principi no sabíem quina joguina realitzar. El nostreobjectiu principal era que fos maca, divertida i fàcil d'utilitzar. Gracies de l'ajut d'internet, vam poder observar diferentes opcions de joguines simples. Ens van cridar l'atenció moltes joguines.Volíem fer una joguina molt graciosa, es tractava de tres dofins que nadaven en el mar i a mesura que moguem una palanca, els dofins es van movent (transformació del moviment circular a rectilini)però no la vam construir.

Al final, després de veure les diferents opcions vam escollir la ballarina. Vam buscar algun mecanisme que podia fer funcionar la joguina però vam tenir dificultat, així quevam consultar YouTube i ens vam guiar gràcies a un vídeo. Aquest objecte (la ballarina) és una joguina molt divertida que serveix alhora com a adorn, per aquest motiu, crida l'atenció de nens iadults, la qual cosa ens indica que la fabricació d'aquest objecte serà la opció perfecte. Consta d'una caixa on s'allotgen dos engranatges, els quals permeten el moviment circular d'una ballarina quan esfa girar una maneta. Aquest objecte funciona a través d'un sistema mecànic. Esta coberta per una carcassa de fusta (que protegeix i suporta gran part de l'objecte) que a la part superior té una deles seves parts principals, la ballarina. Gràcies al senzill aspecte que té aquest objecte permet el fàcil maneig per part de qualsevol persona.

La raó de aquesta proposta és molt senzilla. Les tresens vam posar d'acord ràpidament perquè totes en la nostre infància havíem tengut una ballarina i ens feia molta il·lusió fabricar una nosaltres. L'altre raó es perquè era una de les joguines mésmaques. Ja que no sabíem que a l'hora de la construcció ens portaria uns quants problemes.

Construcció:
Abans de començar a construir la joguina, teníem que pensar en el mecanisme de la joguines,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asfdasf
  • Asfdasfas
  • asfdasfas
  • asfdasf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS