asssssss

Páginas: 3 (547 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013







Escola Pompeu Fabra Lucía Urbano Estévez
Catalá Pep Roca

Index

1. Fitxa técnica - p.1


2. Personatges - p.2,3


3. Resum del llibre- p.4


4.Opinió personal –p.5

Fitxa técnica

Editorial: Cruïlla



Any d´edició: Desembre 1989



Autor: Michael Ende



Col·lecció: El vaixell de vapor


Personatges
Beelzebub Bromàlefic: Esel personatge principal, té una bata de seda de color verd verí, té el cap petit i es calb, té unes ulleres negres amb ulls molt grossos les orelles li sortian del cap i té una boca petita (ell no temolta vida social).


Tiránia Vamperl: Es la personatge principal femenina.Es baixeta i molt grassa, té un vestit de nit de color groc sofre amb ratlles negres (el color groc es el seu colorpreferit) portava moltes joies i penjolls i té les dents d´or, el seus dits també están ple d´anells i al cap porta un barret.


Maurizio di Marrameuro: Es un gat que diu que canta peró al finaldel llibre diu la veritat i també el seu nom verdader es Moritz. Té el pel de tres colors (blanc, negre i marró clar)


Jakob Carrisca: Es un corb negre i es amic de Moritz


MaledictusCriamalves: Es el senyor que informa al bruixot que li pasara alguna cosa dolenta.


Sant Silvestre: Es el Sant que apareix quan Moritz i Jakob están en perill





Resum
L’ultim dia de l'any a elbruixot se li va aparèixer el senyor Criamalves que deia que no havia fet el que deia un contracte i si no ho acabava abans de l´any li passaria alguna cosa dolenta. Maurizio que era del gran conselld'animals ho vijilaba perquè no fes res dolent. al mateix dia se'ls va aparèixer un corb que venia a avisar que vindria la seva mestressa la tia Tirania després de l'aparició la tieta Tirania vatreure el tema d'un pergamí que segurament ho tindria ell i l'altre ella, aquest pergamí podia fer un desig realitat el bruixot penso que potser si li pogués robar el pergamí a la seva tia no li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asssssss
  • asssssss
  • Asssssss

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS