AVENTURES EN AVALON

Páginas: 2 (466 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2015
AVENTURES EN AVALON
Era el segle VII, quan Apolo i Bruno, dos caça recompenses, viatjaven per totes les terres de l’Edat Mitjana. En un dels seus viatges passaren pel territori de Avalon. Els reisdel qual eren Bartolomé i la seva dona Alexandra, i la seva filla, la princesa Aurora.
El rei el Bartolome es va adonar que Apolo i Bruno, els famosos caçarecompenses es trobaven al seu regne, i vaordenar al seus guàrdies que els portessin a palau, Apolo i Bruno van anar encantats a ajudar al rei Bartolome i el seu problema. En arribar al palau es van trobar amb els reis a la cort reial. Els doscaçarecompenses van veure que els reis estaven desesperats i tristos, i els van preguntar quin problema hi havia. La reina Alexandra els va respondre:
La meva filla Aurora ha estat raptada pelbruixot Elliott, i se l’ha emportat al seu castell a la més alta i perillosa muntanya de tot el regne d’Avalon.
El rei afegeix:
Volem que vosaltres la rescateu i la porteu a casa, però no podeu anar aixícom així, primer haureu de passar un rigorós entrenament que us farà el mag Draven, ell us espera a la vall del poble. Si aconseguiu portar a la princesa de volta a casa us donarem una recompensa.Apolo i Bruno van acceptar la perillosa missió que els hi van encomanar i van posar-se en marxa cap a la casa del mag que els anava a entrenar.
En arribar a la vall , Draven els estava esperant. Dravenels hi va dir el perill que suposava enfrontar-se al malvat bruixot Elliott. Van ser tres mesos de dur entrenament que van posar al límit les capacitats dels valents caçarecompenses, tan física commentalment, i una vegada superat l’entrenament el mag Draven els hi va donar una espassa, un escut i una armadura encantada a cadascun dels dos i es van posar en marxa cap a la muntanya on es trobavala princesa. En arribar van superar tots els dracs ,bruixes i dimonis. Finalment van arribar a la torre on es trobava el bruixot Elliot, i van començar una batalla que semblava no tenir fi, les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Avalon
  • Tolkki Avalon
  • Mis aventuras
  • aventuras
  • Aventura
  • Aventura
  • Aventura
  • aventura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS