Balanza De Pagos

Páginas: 3 (734 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2012
Alemanya:
La seva balança per compte corrent té com a resultat 247.550 mil. de $. Si analitzen els apartats d’aquesta balança obtindrem:
- Balança comercial (204.702 mil $): Alemanya presenta unsuperàvit en aquest apartat com a conseqüència de ser una gran potencia exportadora del seus productes a nivell mundial. S’exporten en especial maquinaria, automòbils i els seus components,electrotècnia, productes farmacèutics, ferro i acer, entre d’altres.
- Balança de serveis (-10.047 mil de $): aquesta balança mostra un dèficit com a resultat del turisme alemany que viatja arreu del món.
-Balança de rendes (52.895 mil de $): el superàvit que aquest apartat ve donat, per una banda perquè la economia alemanya continua creixent i els sous pujant any rere any, i per una altre banda, perquètotes les seves inversions al estranger generen molt bons resultats.
La balança del compte de capital (-45.270 mil de $): apartat deficitari ja que el govern alemany no rep transferències de capitaldel estranger ja que s’autofinanci gràcies al bons resultats de la balança de compte corrent.
La balança del compte financer (- 180.395 mil de $): aquest superàvit es reflexa per l’aplicació de LaLlei de Economia exterior, aplicada des de el 2008 a tots els sectors econòmics donant-li dret al govern alemany de vetar una inversió estrangera que suposi un perjudici per l’ordre públic o laseguretat nacional, per tant,
Resultat de l’any (21.886 mil de $): encara que les balances de compte capital i del compte financer presentin un dèficit important, la balança de pagaments dona un resultatpositiu gràcies a la seva forta balança comercial i de rendes.
Canadà:
Balança per compte corrent (-44.766 mil de $)
- Balança comercial (1.435 mil de $): es recupera respecte l’any 2010, pertant, l’any 2011, les exportacions superen les importacions a Canadà.
- Balança de serveis (-24.887 mil de $): balança deficitària a conseqüència de la gran despesa en turisme que fan els canadencs....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Balanza de pagos
  • Balanza de pagos
  • Balanza de pagos
  • Balanza De Pagos
  • Balanza De Pagos
  • balanza de pagos
  • balanza de pago
  • Balanza de pagos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS