Bancs

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2013
Espanya cedeix i demana a Europa el rescat dels bancs
De guindos no vol parlar de rescat, i diu que les condicions afectaran només el sistema financer · El rescat bancari podria pujar fins a100.000 milions euros.

'El govern espanyol demana finançament europeu per poder recapitalitzar els bancs espanyols que ho necessitin'. Així ha expressat el ministre d'Economia espanyol, Luisde Guindos, la demanda de rescat del sistema financer. L'ajuda, segons que han confirmat els ministres d'Economia i Finances de la zona euro, serà d'un màxim de 100.000 milions, i la quantitatdefinitiva se sabrà al llarg d'aquest mes de juny, quan s'hagin enllestit les dues auditories encarregades sobre el sistema bancari espanyol. De Guindos ha dit que les condicions a canvi de lainjecció econòmica afectarien només el sistema financer, i no la política econòmica. Els diners que aporti Europa aniran a parar al FROB, que farà d'intermediari amb els bancs; i el préstec seràdeute de l'estat.
'La quantitat demanada serà suficient per cobrir les necessitats de capital, més un marge de seguretat significatiu', ha explicat el ministre.

Fon d’informació:http://www.vilaweb.cat/

Opinió personal:

Parlar dels bancs, es complicat ja que són com una mica “mafiosos”, es a dir que no juguen net per tal de guanyar diners.

Sobre el tema dels rescats, crecque com en part també ha sigut culpa seva, que ells també paguin les conseqüències i que igual que a la gent que quan el negoci no els i va bé o estan amb números vermells han de plegar, queells també ho hagin de fer. Perquè bé que quan les coses anaven bé ells vinga a deixar diners, i llavors s’han trobat amb això doncs que també es fotin i que a més a més ens treguin d’aquest merderon ens han ficat. També s’ha de dir que molta gent que sabia que no es podia hipotecar també o va fer, però els bancs també havien d’afilar més prims i dir que no els i deixaven els diners.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • bancs
  • Bancs I Caixes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS