Barc A O Madrid

Páginas: 2 (389 palabras) Publicado: 17 de julio de 2015
Barça o Madrid?
Hi ha algun equip que hagi guanyat les 6 copes en una sola temporada? El Barça sí! L’entrenador Pep Guardiola va entrenar al millor equip de la història, i va ser ell qui va deixarel llistó ben alt.
Nosaltres tenim els nostres arguments per dir que el FC Barcelona, és millor equip que el R. Madrid.
En primer lloc podem afirmar que un equip no es forma abocant-hi milions imilions, un equip es forma amb esforç i dedicació per part dels jugadors i de l’entrenador. El Barça no ha gastat tants diners com el Madrid i té molts millors resultats. Per una banda el Madrid, compraestrelles ja formades i les instal·la directament en el club, això fa que es formi una batalla entre els jugadors i que competeixin per ser els millors. No saben el que és jugar amb equip i formar unapinya. Això en el Barça no succeeix. La gran majoria dels jugadors han estat formats per l’escola del Barça, la Masia, aquí els ensenyen a jugar amb equip i no ser individualistes. La Masia ha estatescollida des del 2002 com una de les millors escoles esportives del món, sent la raó de gran part de l'èxit del Futbol Club Barcelona. Encara que un dels majors reconeixements a escala mundial es vaproduir el 10 de gener de 2011, quan tres jugadors formats al club, Xavi, Iniesta i Messi, van quedar en les tres primeres posicions de la FIFA Pilota d'Or del 2010, premi que distingeix el millorjugador de l'any; una fita mai aconseguida per cap altre club.
Segons els últims sondejos, al voltant del 30% de la població espanyola dóna suport al Reial Madrid i un 24% dóna suport al Barcelona, noobstant això mundialment ha canviat, el F.C. Barcelona té seguidors arreu del món, molts més que el Madrid, fins i tot xinesos s’han après l’himne del club. S’ha de dir també, que el filial del Barçaté molts millors resultats que el filial del Madrid això és gràcies a la formació que els i dóna l’escola del Barça.
Concloent, creiem que el Barça és el millor equip del món, ja que tenen una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Barça madrid
  • Real madrid vs barça
  • Barca Real Madrid
  • Barça 5 madrid 0
  • Barce
  • Barcos
  • Barça
  • BARCOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS