Belbin

Páginas: 2 (471 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2014
1.- Insereix el Belbin test que has realitzat.

2.- Recerca: Explica quins són els diferents rols d’equip de Belbin i relaciona’ls amb competències emprenedores i els articles de Tang i Gibbtreballats al mòdul 1.
Cervell (PL) Creatiu, imaginatiu, poc ortodox i resol problemas dificils. Les seves debilitats són que ignora les incidències i té dificultats per comunicar-se amb eficacia.Investigador de recursos (RI) Extrovertit, entusiasta, comunicatiu, busca noves oportunitats i desarrolla contactes. Encara que és massa optimista, perd l’interès un cop l’entusiasma incial hadesaparegut.
Coordinador (CO)  Madur, segur de si mateix, aclara els objetctius a aconseguir, promou la prena de decisions i gestiona bé. Les seves febleses són: se’l percebre com un manipulador i esdescarrega de teball personal.
Impulsador (SH) Dinàmic, treballa bé sota presió i té iniciativa i coratge per superar els obstacles. Feblesa permesa: Propens a provocar, ofèn els sentiments de la gent.Monitor evaluador (ME) Serio, perspicaç i estratega, percep totes les opcions i jutja amb exactitut. Les febleses són que careixen d’iniciativa propia i habilitat per inspirar altres.
Cohesionador (TW)Cooperador, perceptiu i diplomàtic, escolta i impedeix els enfrentaments. Les debilitats és que és indecís en situacions crucials.
Implementador (IMP) Disciplinat, lleial, consevador i eficient.Transforma les idees en accions. En canvi, és inflexible en ocasions i lent a respondre a noves posibilitats.
Finalitzador (CF) Esmerat, conscient del que fa i ansiós. Busca els errors i les omisions.Realitza les feines en el temps establert. Però tendeix a preocuparse excesivament i no tendeix a delegar.

Com hem tractat a clase les competències emprenedores són estar alerta del que ensrodeixa, ser creatiu i ser capaç de auto-criticarse i anar millorant dia a dia. Estar alerta dels que ens rodeixa està relacionat amb el rol de implementador, l’investigador també tendría aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuestionario Belbin
  • Metodología BELBIN
  • Belbin
  • Inventario de roles belbin
  • Roles De Equipo
  • Ensayo Teoria De Belbin
  • Art. Roles de Belbin
  • Els rols de Belbin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS