Bàdminton

Páginas: 2 (306 palabras) Publicado: 16 de abril de 2013
Historia del bàdminton.
El bàdminton es un esport que es principia a jugar ocasionalment al comtat de Gloocestershire, Anglaterra el 1873 on s'intenta reglamentar. El1872 un grup d'oficials de l'exèrcit anglès porten l'esport a Anglaterra i es promou llavors una exhibició, el 1899 es juga el primer campionat d'aquest esport en el qual elduc de Beaufort, el seu gran impulsor en diu Bàdminton, temps després s'institueixen una sèrie de campionats, sent el primer el 1948 la copa Thomas, equivalent al primercampionat mundial i el 1956 la copa Uber o campionat mundial femenil, en l'actualitat són diversos els països que dominen la tècnica d'aquest joc: Indonèsia, Malàisia,Xina , Dinamarca, Japó, Hong Kong, Corea, i Anglaterra entre d'altres països.
Elements tècnics.
La presa de la raqueta.
El joc de canell.
Posició base de joc.
Col ·locació al camp.
Posició davant la recepció del servei.
Posició del jugador davant la rematada.
Els desplaçaments.
Els serveis.
Els cops de base.
Elements tàctics.
Elservei.
La deixada baixa.
El drive.
El clear.
El drop.
La rematada
Reglament joc.
El bàdminton es juga individual o per parelles i l'objectiu és llançar una pilota ovolant de suro i plomes per sobre d'una xarxa en una pista senyalitzada. El jugador ho llança, el rep i ​​el torna a llançar. Tot això sense permetre que arribi a tocarel terra.
El joc comença amb un servei des de la zona de la i continua amb el piloteig fins que un dels dos jugadors o parella comet una falta. El joc es desenvolupa ambgran rapidesa.
És falta si: El volant toca el terra. El volant no passa la xarxa. El volant cau fora de la pista o dóna al sostre. El volant és colpejat dues vegades
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Badminton
  • Bádminton
  • Badminton
  • Badminton
  • Badminton
  • El Badminton
  • bàdminton
  • badminton

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS